Eve Online > Dyskusje ogólne
Fanfest 2012
Doom:
Zobaczymy jak dziś będzie. Ostatni patch ponoć coś naprawiał w launcherze...
Jonas:
--- Cytat: Dormio w Marzec 28, 2012, 09:37:04 ---Mi dotąd pokazał się 1 raz błąd (grafa) - przeładowanie kompa wystarczyło.
A to było bombardowanie orbitalne ? Mi wyglądało na Apoki stojące na niskiej orbicie i strzelające laserami w centra dowodzenia cele na planecie...
--- Koniec cytatu ---
Nie apoki, a abaddon, sztuk jeden + tempest sztuk jeden (przy czym ostrzał prowadził tylko ten pierwszy, bo ten drugi spadł od ognia tego pierwszego). No i strzelali z orbity w cele naziemne - to się nazywa bombardowanie orbitalne, a ty czego się spodziewałeś?
A co do launchera to dla mnie jest jeden ważny plus. Nie trzeba na potrzeby patchowania otwierać klienta, tylko po to, aby kliknąć ok i zobaczyć jak się klient zamyka. Na słabszym sprzęcie cudowna odmiana. A jak patcha nie ma to się nawet nie włącza, więc żadnego problemu. A że błędy powoduje? Jednym powoduje innym nie. Jak z większością błędów w grze. Jednych dotykają innych nie. Podstawowa zasada EVE wychodzi poza klienta: Adapt or die. ;)
Dormio:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=GI53ydJaus8#t=139s[/youtube]
Poza dwoma Apokami widać jeszcze ostrzeliwanego Ragnaroka (mniej więcej od 2:15), może masz inny film na myśli ?
A bombardowanie orbitalne... cóż... racja, oczekiwałem bardziej spektakularnego niż poświecenie latarką.
A wg Twojej definicji, to kamyk upuszczony z orbity w kierunku planety będzie już bombardowaniem orbitalnym :P
Jonas:
--- Cytat: Dormio w Kwiecień 02, 2012, 09:08:12 ---Poza dwoma Apokami widać jeszcze ostrzeliwanego Ragnaroka (mniej więcej od 2:15), może masz inny film na myśli ?
--- Koniec cytatu ---
Wybacz, myślałem, że jak inni odnosisz się do prezentacji aktualnego game playa, a nie renderowanego filmiku.
--- Cytat: Dormio w Kwiecień 02, 2012, 09:08:12 ---A wg Twojej definicji, to kamyk upuszczony z orbity w kierunku planety będzie już bombardowaniem orbitalnym :P
--- Koniec cytatu ---
Uposzczony nie, ale rzucony może być formalnie tak zaklasyfikowany. ;)
Dormio:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Kwiecień 02, 2012, 11:30:37 ---Wybacz, myślałem, że jak inni odnosisz się do prezentacji aktualnego game playa, a nie renderowanego filmiku.
--- Koniec cytatu ---
Dlatego oczekiwałem większego widowiska, a nie latarek. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej