Eve Online > Dyskusje ogólne

Fanfest 2012

<< < (11/15) > >>

Ranshe:

--- Cytat: Doom w Marzec 27, 2012, 10:18:47 ---Też nie mam średnniowiecznego kompa, gra co prawda się uruchamia, ale odkąd patchowanie jest przez to gówno to każdy kolejny patch muszę ręcznie ściągać bo za pośrednictwem launchera wypieprza mi błąd.

--- Koniec cytatu ---

Ty to i tak ciągle patche ręcznie ściągałeś albo i całe klienty, czy źle pamiętam? :P

Mi oraz wielu innym osobom jakoś nie wywala błędu, czyli coś popsute masz po swojej stronie, tak? Napisz gdzieś np w wątku Blastera jaki błąd btw, może się coś poradzi. ;)

--- Cytuj ---No i taki detal - nie zależnie kogo pytałem nikt mi nie potrafił w zadowalający sposób wyjaśni po chuj to gówno dodali do gry

--- Koniec cytatu ---

Pokazał, pokazał, tylko masz coś zjebane u siebie i dlatego nie jest to zadowalające.

Doom:

--- Cytuj ---Ty to i tak ciągle patche ręcznie ściągałeś albo i całe klienty, czy źle pamiętam?
--- Koniec cytatu ---
Źle pamiętasz

--- Cytuj ---Mi oraz wielu innym osobom jakoś nie wywala błędu, czyli coś popsute masz po swojej stronie, tak? Napisz gdzieś np w wątku Blastera jaki błąd btw, może się coś poradzi.
--- Koniec cytatu ---
A wiele innych osób ma problemy z tym badziewiem. Czego dowodzi twierdzenie że wielu osobom działa bez problemu? Pojecie optymalizacji jednak skądś się wzieło nie?

--- Cytuj ---Pokazał, pokazał, tylko masz coś zjebane u siebie i dlatego nie jest to zadowalające.
--- Koniec cytatu ---
Ta to weź mi przypomnij bo widać przeoczyłem co też takiego dobrego wynika z tego że grę trzeba przez launcher odpalać?

Jrkan:

--- Cytat: Doom w Marzec 27, 2012, 10:18:47 ---Też nie mam średnniowiecznego kompa, gra co prawda się uruchamia, ale odkąd patchowanie jest przez to gówno to każdy kolejny patch muszę ręcznie ściągać bo za pośrednictwem launchera wypieprza mi błąd.

--- Koniec cytatu ---

Ja na starym lapku i bez launchera przy każdym większym patchu musiałem ściągać pełnego offline klienta, a gra działała całkiem normalnie gdy już udało się zalogować. Na nowym pc wszystko działa bez żadnych problemów, nowy launcher również.

--- Cytat: Doom ---No i taki detal - nie zależnie kogo pytałem nikt mi nie potrafił w zadowalający sposób wyjaśni po chuj to gówno dodali do gry

--- Koniec cytatu ---

Ja jestem zdania, że on jest od tego żeby się psuć i denerwować ludzi. Co prawda ludzie z CCP twierdzą, że ułatwia on łatanie gry, ale kto by im tam wierzył ;)

PS. Łatanie Starcrafta 2 też lubiło rzucić błędami i też kończyło się na ściąganiu pełnego klienta.

Ranshe:

--- Cytat: Doom w Marzec 27, 2012, 10:55:33 ---Źle pamiętasz

--- Koniec cytatu ---

Możliwe. ;)

--- Cytuj ---A wiele innych osób ma problemy z tym badziewiem. Czego dowodzi twierdzenie że wielu osobom działa bez problemu? Pojecie optymalizacji jednak skądś się wzieło nie?

--- Koniec cytatu ---

Tego samego, czego dowodzi twierdzenie, że wiele osób ma problemy. Czyli niczego. :D

Nie bądź taki, napisz co za błąd masz, daj sobie pomóc ;)

Doom:
odezwę się przy kolejnym patchu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej