Eve Online > Dyskusje ogólne

Fanfest 2012

<< < (10/15) > >>

Tooten:

--- Cytuj ---Jak ostatnim razem o tym wspominali to miały być to loga corpów / sojuszy. Za takie ostemplowanie statków nawet bym zapłacił w aurum (jeśli cena by była rozsądna), natomiast już sie boję kreatywności graczy, oraz tego jak to może wplynąć na płynność gry jeśli na gridzie pojawi się duuużo statków z indywidualnymi wzorkami, czy innymi pinupami, które klient zacznie pobierać...
--- Koniec cytatu ---

Mogliby zrobić na bazie submitu co jakiś czas, tak jak z logami sojuszy.

Xarthias:
Tym WoD to mnie zasmucili, że zamiast klimatycznego Requiem będzie EmoMaskarada :(
Chociaż i tak wolałbym Maga ;)
Z hangarami mają zrobić coś, żeby nie trzeba było trzymać rzeczy w puszkach, porozdzielanych wg naszego widzimisie. Dostaniemy prawdopodobnie "przegródki", gdzie itemy będą porozdzielane wg ichniego widzimiśie :P

HammerSnake:

--- Cytuj ---Mogliby zrobić na bazie submitu co jakiś czas, tak jak z logami sojuszy.
--- Koniec cytatu ---

i dwa lata czekania na łaskawe klepnięciem pomysłu przez pracownika ccp w biurokratycznej maszynie? Ba wiele sojuszy po dwóch latach ciągle ma status przyznawania loga na ostatnim etapie- czyli wprowadzenie do gry.

To zdecydowanie lepiej, żeby to było za aurum z automatu. Człowiek płaci, wymaga i dostaje.

Ranshe:

--- Cytat: Doom w Marzec 27, 2012, 00:24:09 ---A o tym żeby to gówno wreszcie zoptymalizować żeby zaczęlo dzialać jak nalezy to się nawet nie zająkneli?

--- Koniec cytatu ---

Jak się nie ma a) średniowiecznego kompa, b) fafnastu klientów porozrzucanych hgw gdzie, to działa jak należy.

(Blaster jest wyjątkiem, bo nie wiem co mu tam szkodzi, ale raczej to wina kompa nie launchera samego w sobie :P)

--- Cytuj ---Znaczy przerabiają maela i abadona czy znęcają się nad texturami tak jak kiedys nad scorpionem?Przecież to już mamy w grze...

--- Koniec cytatu ---

Nowe shadery na wszystkich statkach, tak jak ostatnio gallente i caldari.

--- Cytat: Xarthias w Marzec 27, 2012, 08:21:16 ---Tym WoD to mnie zasmucili, że zamiast klimatycznego Requiem będzie EmoMaskarada :(

--- Koniec cytatu ---

Panowie, litości :OOO

--- Cytuj ---Z hangarami mają zrobić coś, żeby nie trzeba było trzymać rzeczy w puszkach, porozdzielanych wg naszego widzimisie. Dostaniemy prawdopodobnie "przegródki", gdzie itemy będą porozdzielane wg ichniego widzimiśie :P

--- Koniec cytatu ---

http://skyace.org/fanfest2012/unified_inventory.jpg

Takie coś pokazali. Wiem że obrazek do dupy i nic na nim nie widać, ale też jakoś się nikt na ten temat specjalnie dużo nie wykazywał.

Doom:

--- Cytuj ---Jak się nie ma a) średniowiecznego kompa, b) fafnastu klientów porozrzucanych hgw gdzie, to działa jak należy.

(Blaster jest wyjątkiem, bo nie wiem co mu tam szkodzi, ale raczej to wina kompa nie launchera samego w sobie )
--- Koniec cytatu ---
Też nie mam średnniowiecznego kompa, gra co prawda się uruchamia, ale odkąd patchowanie jest przez to gówno to każdy kolejny patch muszę ręcznie ściągać bo za pośrednictwem launchera wypieprza mi błąd.

No i taki detal - nie zależnie kogo pytałem nikt mi nie potrafił w zadowalający sposób wyjaśni po chuj to gówno dodali do gry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej