Forum Gry > Inne gry
Diablo 3
Doom:
w D1 i 2 mogłeś dowolny atak przypisać pod prawy i lewy przycisk a przy użyciu fxx mogleś przełączać to co aktywuje lewy a co prawy przycisk z grupy 8 definiowalnych ataków (ja mialem zwykle 2-3 pod lpm reszte pod prawym)
Tutaj masz to zrobione tak że masz 7 GRUP skilli z czego jedna to pasywne które nie mają przycisków. Pozostałe sa przypisane po jednej do lpm, ppm i przycisków od 1 do 4. Mogę zmienić przypisanie klawisza tak że to spod ppm będę aktywował klawiszem 4 itp ale nie mogę dać pod dwa rózne klawisze TEJ SAMEJ grupy skili tak że np pod lpm ma mocny atak singlowy, a pod ppm atak na kilku ludzików, bo to są dwa z trzech ataków barbarzyńcy domyślnie przypisanych do lpm. Nie mogę też przypisać im efek żeby płynnie je przelączyć i o tym piszę że to jest idiotyzm który wymusza robienie postaci na sztywno i zabija elastyczność
Więc o czym Ty mi tutaj pierdolisz za przeproszeniem?
StellarSheep:
Doom strasznie malkontencisz wg mnie :)
To, ze nie mozesz zmieniac skilli w locie jest calkiem fajna sprawa. Podchodzilem do beliala chyba 4 razy i dopiero za 4 razem udalo mi sie tak dobrac skille i runy zeby bylo cacy. Nie wiem jak to bedzie na wyzszych poziomach trudnosci i party ale wydaje mi sie, ze mozna calkiem fajnie sie uzupelniac. Mi osobiscie bardziej pasuje ten sposob doboru skilli i run niz ciagly spam ala d1 bo d2 nie gralem.
Co do skilli ktore mozesz spamowac to po za lpm i rpm masz 1,2,3,4 ktore dzieki wlaczeniu w options>gameplay elective czy elusive mode mozesz wrzucic jakikolwiek skill ci pasuje i mozesz sobie wrzucic spamerskie skille bez cd.
Zarowno cd jak i runy dolaczaja element skillowosci i tego jaki build chcesz stworzyc. W d1 ( d2 zapewne tez ) mag latajacy po calej mapie teleportem byl dosc zenujacy. Bogu dzieki tego typu porazki w d3 poki co nie zauwazylem bo jak zauwaze to i zapewne grac przestane.
Grafika moze nie rzuca na kolana ale dzieki temu i ludzie z gorszym sprzetem sa w stanie pograc.
Tak czy siak ogromnej rewolucji nie ma, o ile jest jakakolwiek, ale jako calosc gra wydaje mi sie bardzo sympatyczna. Mi np. osobiscie bardzo do gustu przypadl system skillowania craftingu ... wreszcie nie musze produkowac jakiegos low lvlowego badziewia z ktorym nie wiadomo co potem zrobic :)
Mozliwe, ze im dalej w las tym bedzie ciemniej. Narazie mam 26 lvl i gra mi sie fajnie.
Doom:
--- Cytuj --- Mi np. osobiscie bardzo do gustu przypadl system skillowania craftingu ... wreszcie nie musze produkowac jakiegos low lvlowego badziewia z ktorym nie wiadomo co potem zrobic
--- Koniec cytatu ---
A mnie dla przykładu zirytował. Nie swoja konstrukcją, ale tym co dostajesz. Przedmiot ma x dodatkowuych opcji z których 9/10 przypadków dostaję jedną na upartego przydatną a pozostałe z zadka. O tym że pierwsze 5 dwóraków jakie zrobiłem dla bargbarzyńcy obowiazkowo miało od 1 do 5 bonusu do tak przydatnej barbarzyńcy cechy jak int to już nawet nie chcę mówić :P
Tloluvin:
Chcialbym odejsc na chwile od dyskusji i zapytac czy ktos nie ma na zbyciu klucza do startera D3 :P
StellarSheep:
No system z randomowymi statystykami jest malo ciekawy ale osobiscie licze na to, ze na 60 beda juz itemy setowe lub pod konkretne postacie czyli np +int +vit +random np. Chodzi mi o sam system skillowania a nie craftowania jako takiego :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej