Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
{Vault 303} - Rekrutuje, dyskusja
Ranshe:
--- Cytat: Tony Solando w Marzec 17, 2012, 09:42:29 ---ja mówiłem tylko że są takie osoby (i wcale nie mało) które nie chcą tam się szkolić, bo im nie odpowiada atmosfera i dlatego wybierają się do innych korporacji
--- Koniec cytatu ---
I jak długo zostają w tych innych korporacjach albo w ogóle w grze? Znasz przecież całkiem sporo takich osób, łatwo odpowiedzieć?
--- Cytuj ---"nie powinni iść do innych korporacji bo tylko ua jest fajne i tylko w ua się nie znudzą grą" jest dla mnie najzwyczajniej głupie a poza tym to właśnie nazywam uzurpowaniem.
--- Koniec cytatu ---
A to co ty tu robisz, nazywam przekręcaniem tego co napisałem, tak żeby pasowało do twojej wizji. Napisał tu ktoś, że tylko w UA się nie znudzą? Bo nie przypominam sobie takiej wypowiedzi.
Chupacabra:
--- Cytat: Tony Solando w Marzec 17, 2012, 09:42:29 ---Ja to jestem socjopatą :D
choć czasem sam narzekam na brak ludzi do zrobienia czegoś fajnego
a co do ua to nie miałem i dalej nie mam zamiaru przeciwko nim na forum wojować, bo jak już mówiłem wcześniej MI w niczym nie przeszkadzają, zresztą nawet 5.0 im ustawiłem, żeby żaden początkujący biedak mi się niechcący nie napatoczył pod laser.
ja mówiłem tylko że są takie osoby (i wcale nie mało) które nie chcą tam się szkolić, bo im nie odpowiada atmosfera i dlatego wybierają się do innych korporacji
i mają do tego prawo i pisanie że "nie powinni iść do innych korporacji bo tylko ua jest fajne i tylko w ua się nie znudzą grą" jest dla mnie najzwyczajniej głupie a poza tym to właśnie nazywam uzurpowaniem.
Ps. Nie przeczę, że UA to dobry start w EvE i tak jak wcześniej pisałem, sam się sporo nauczyłem będąc w UA.
--- Koniec cytatu ---
Tony dla mnie UA ma tą przewagę nad "jakimś" korpem, że nikt tam nie wykłada jedynej słusznej ścieżki w EVE. nikt CI tam nie powie że masz robić to i tamto, i za tą właśnie neutralność tak sobie ich cenię. o tym że te wykłady prowadzą ludzie pasjonacji, którzy potrafią zarazić swoją miłością nawet do skanowania, nawet nie wspomnę :)
Jak taki świeżak trafi do wyprofilowanego korpa, to się może okazać że skończy grę, bo ktoś mu będzie wkładał do głowy, swoją jedynie słuszną drogę eve, a on będzie wolał kopać
Pol Kent:
--- Cytat: Chupacabra w Marzec 17, 2012, 20:29:48 ---Jak taki świeżak trafi do wyprofilowanego korpa, to się może okazać że skończy grę, bo ktoś mu będzie wkładał do głowy, swoją jedynie słuszną drogę eve, a on będzie wolał kopać
--- Koniec cytatu ---
No proszę. Zdaje się że właśnie chłopakom z Vault ktoś zarzucał że nie są "wyprofilowani" ze nie oferują konkretnych rzeczy. Hahahaha. ;D Hipokryzja wyszła z worka ? :P
Nitefish:
Czytaj ze zrozumieniem Pol.
Pol Kent:
--- Cytat: Nitefish w Marzec 17, 2012, 21:05:00 ---Czytaj ze zrozumieniem Pol.
--- Koniec cytatu ---
Ależ czytam. I jeśli nie było na starcie zarzutów pod adresem Vault że nie wiadomo co robią i co oferują to nie wiem czy to ja powinienem czytać ze zrozumieniem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej