Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

{Vault 303} - Rekrutuje, dyskusja

<< < (7/20) > >>

Pol Kent:
NiteFish +1

[VIDE] Herezja:
Witam ponownie ];)

Może i ja coś dodam od Siebie.

Myślę, że dla wszystkich wiadomym jest, że odsetek młodych polaków zaczynających grę w EVE maleje z roku na rok. Z jednej strony popieram ruchy młodocianych pilotów i uczenie się na błędach ale ... czy to zawsze musi być uczenie się na Własnych Błędach?
Ktoś chce tworzyć korpa ogólnego ok ale niech wymaga najpierw ukończenia jakiejś szkółki a nie od razu //zielonego// gracza łapać za przysłowiowy //wsiaż// i do kieratu. Bo taki młodziak nic nie wie i niczego się nie nauczy i bardziej prawdopodobne, że się po prostu grą znudzi.
Wardeck-owanie też tu dużo dobrego nie wniesie bo taki młody gracz prędzej zrezygnuje z gry niż pójdzie do innego korpa (a jeśli już to zapewne o podobnym nastawieniu do gry i graczy).

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Herezja w Marzec 15, 2012, 12:34:03 ---Witam ponownie ];)

Może i ja coś dodam od Siebie.

--- Koniec cytatu ---

Fakt pozostaje faktem, ze mozna powiedziec, a raczej napisac, ze po czesci masz racje, a po czesci nie masz.

Herezja do CSM!!!!

Chupacabra:

--- Cytat: Nitefish w Marzec 15, 2012, 11:05:21 ---...Może kiedyś te nowe korpy stworzą razem "drugi Coven", który będzie powiewem świeżości w community. Kto wie.

--- Koniec cytatu ---

nie chce wiedzieć jak wyglądał będzie ich Covenw wieku 5 lat, jak oni już teraz nie mają pomysłu na siebie

Nitefish:
@Chupa - jak Ty zaczynałeś grę to na punishera mówiłeś bebe, nie wiedziałeś co to low, null, ... miałeś jakiś super plan?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej