Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

{Vault 303} - Rekrutuje, dyskusja

<< < (8/20) > >>

Isengrim:
WTB pomysl na c0ven!

Ranshe:
Wymienię pomysł na c0ven na machariela. W bonusie dorzucę ci Hidden Q'a, który pomysłów ma ponad normę ;)

Chupacabra:

--- Cytat: Nitefish w Marzec 15, 2012, 15:26:43 ---@Chupa - jak Ty zaczynałeś grę to na punishera mówiłeś bebe, nie wiedziałeś co to low, null, ... miałeś jakiś super plan?

--- Koniec cytatu ---

Miałem!!! właśnie że miałem, mimo że wtedy nawet nie wiedziałem, że jest coś takiego jak punisher:)

Chcecie wiedzieć jaki? chciałem kopać!!!...lol...też tak myślę, a potem zobaczyłem tu na centrali post rekrutacyjny Wataha sp. z o.o i już wiedziałem, że nie chcę robić nic innego.

Jakbym trafił do korpa, który też nie ma celu , to pewnie pokopałbym sobie trochę i skończył grę z pierwszym plexem.

nie moge znaleźć tego posta rekrutacyjnego na cetrali, ale znalazłem to:

http://community.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1182431

a teraz porównaj sobie posta rekrutacyjnego Sokoła i Watahy, a posta rekrutacyjnego Vault303.

Nie mój chodź dam ci nic

jak mawiał mój kolega

Ranshe:

--- Cytat: Chupacabra w Marzec 15, 2012, 16:30:41 ---Jakbym trafił do korpa, który też nie ma celu , to pewnie pokopałbym sobie trochę i skończył grę z pierwszym plexem.

--- Koniec cytatu ---

I dlatego też w tej grze zostaje tak mało osób.

Nitefish:
Tyle, że Sokół jak napisał tego posta to przeszedł UA, Unseen Chimere i wtedy chyba dowiedział się, że chce korpa pvp o pewnym kształcie.
Ludzie w Wataha tak samo robili misje i inne rzeczy, tyle że w poście rekrutacyjnym był precyzyjniej nakreślony kierunek.

Być może chłopaki szybko dojdą do wniosku, że wypady do low to najlepiej w 10 a nie 2, że pvp jest ciekawsze od kopania i wtedy dopasują sobie ludzi i wymagania. Może też się okazać, że znajdą zamiłowanie do produkcji i handlu bo pvp będzie ich wnerwiało.
Może ich celem jest po prostu wspólne poznanie wielu aspektów gry. Kto wie.

Niektórzy z nas są po prostu bardziej sprofilowaniu od początku. Jak kiedyś Wataha dołączyła do wojny UA to wtedy poznałem co to znaczy dowodzenie gangiem (retardów w większości :P) i jak to może być zajebiste dokładnie wiedzieć co przeciwnik zrobi na podstawie tego czym dysponuje.
To było zajebiste doświadczenie, które odgarnęło zarośla z mojej drogi w Eve i upewniło mnie w dalszym wyborze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej