Eve Online > CR - Archiwum

[FLNS] F.R.E.E.L.A.N.C.E.R.S - dyskusja

<< < (7/15) > >>

Nitefish:
@VonBeerpuszken - ty jakiś nerwowy jesteś. Ja próbowałem się dowiedzieć o co kaman zadając pytania pomocnicze. Może mają w sobie coś wyjątkowego a może tworzą korpa dla samego stworzenia.
W zasadzie Ty tu podnosisz ciśnienie wypisując jakieś swoje złe doświadczenia z przeszłości, rzucasz się do nas jakbyśmy coś chcieli narzucić nowemu korpowi. Człowieku, to że ludzie zadają pytania nie oznacza, że kogoś atakują. Zbastuj nieco.

Pewnie tego nie wiesz wiesz, ale korpy mogą mieć rozmaite cele, które nie zawierają się w magicznym skrócie pvp.

Raaveen właśnie jasno to określił - stworzyli korpa, żeby sobie być w korpie. Bez żadnych ukrytych celi. Ot i tajemnica się wyjaśniła. Oto mi chodziło.

Ranshe:

--- Cytat: Nitefish w Marzec 11, 2012, 15:32:16 ---Człowieku, to że ludzie zadają pytania nie oznacza, że kogoś atakują.

--- Koniec cytatu ---

Może ma jakieś złe wspomnienia z egzaminów? ;)

Chupacabra:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 11, 2012, 13:29:26 ---Nie uważasz że przestaną wtedy być anarchistami?  :P Jedno drugie wyklucza  ;)

--- Koniec cytatu ---

no to tak samo jak stworzyć grupę ludzi co mają wszystko w dupie i każdy z nich uważa że jest unikatem, zebrać ich w korpie. Dla mnie organizacja idnywidualistów nie ma sensu, no chyba ze chcą przebić dramy Coven.

to nie lepiej było powiedzieć, ze polish to kanał gdzie sobie możecie pogadać, tam same indywidua siedzą, i raczej nie urodził się jeszcze taki CzyngisHAn któy by z Polisha zrobił korpa.

Ktoś kto założył korpa musiał mieć w tym jakiś cel, może chciał się przekonać jak zakłada się korpa, to rozumiem, ale jaki czort przyświeca ludziąom, którzy chcą być w nim, zarazem nie będąc? nie mam pojęcia, no chyba że tym celem jest ten 0% podatku, ale to można osiągnąć indywidualnie.

z drugiej strony szacun za pomysł na brak pomysłu :)

[VIDE] Herezja:
Fakt pozostaje faktem, że każdy nowo powstający watek rekrutacyjny do korpa właśnie powstałego jest namiętnie trolowany i można powiedzieć a raczej napisać, że po części większość osób tu wypowiadających się pisała z sensem ale ... a raczej ALE nasza gra o nazwie EVE pozwala na dowolne spędzanie czasu i każdy powinien mieć możliwość robienia różnych rzeczy na jakie ma ochotę.

ps. Jestem ciekaw czy dla "zasady" nikt im nie dał już jakiegoś wardecka?

littleozzik:
LOL - fajny topic.

Tak to jest jak ludzie napotykają coś czego nie rozumieją - wrzeszczą, szturchają patykiem, a na koniec obluzgają ;)
Raaveen, ja Wam życzę abyście przetrwali jak najdłużej i żeby ta zagadka po co powstaliście dręczyła pro player'ów jeszcze długie lata :D

o7

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej