Eve Online > CR - Archiwum
[FLNS] F.R.E.E.L.A.N.C.E.R.S - dyskusja
Raaveen:
Dzięki :)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Chupacabra w Marzec 11, 2012, 16:15:33 ---no to tak samo jak stworzyć grupę ludzi co mają wszystko w dupie i każdy z nich uważa że jest unikatem, zebrać ich w korpie. Dla mnie organizacja idnywidualistów nie ma sensu, no chyba ze chcą przebić dramy Coven.
to nie lepiej było powiedzieć, ze polish to kanał gdzie sobie możecie pogadać, tam same indywidua siedzą, i raczej nie urodził się jeszcze taki CzyngisHAn któy by z Polisha zrobił korpa.
Ktoś kto założył korpa musiał mieć w tym jakiś cel, może chciał się przekonać jak zakłada się korpa, to rozumiem, ale jaki czort przyświeca ludziąom, którzy chcą być w nim, zarazem nie będąc? nie mam pojęcia, no chyba że tym celem jest ten 0% podatku, ale to można osiągnąć indywidualnie.
z drugiej strony szacun za pomysł na brak pomysłu :)
--- Koniec cytatu ---
Ty tego nie rozumiesz, bo nie brałeś udziału w takim "projekcie", ja rozumiem bo brałem, to wszystko... A to że ktoś czegoś nie rozumie nie oznacza że jest głupie...no, chyba że ten ktoś jest na tyle w sobie zadufany że uważa sie za najmądrzejszego z najmądrzejszych.
Wierz mi, można stworzyć naprawdę zgraną grupe ludzi którzy podchodzą do sprawy na luzie, a jak jest luz, nie ma dram. Dramy się zaczynają jak ktoś próbuje narzucić swoje poglądy innym i zaczyna ograniczać tym innym wolne myślenie.
A cel korpa już został kilkurotnie przedstawiony, starczy tylko wgłebić się w słowa które się czyta a nie uprawiać mniemanologię stosowaną spowodowaną niezrozumieniem lub po łebkach czytaniem.
--- Cytat: littleozzik w Marzec 11, 2012, 18:07:45 ---LOL - fajny topic.
Tak to jest jak ludzie napotykają coś czego nie rozumieją - wrzeszczą, szturchają patykiem, a na koniec obluzgają ;)
Raaveen, ja Wam życzę abyście przetrwali jak najdłużej i żeby ta zagadka po co powstaliście dręczyła pro player'ów jeszcze długie lata :D
o7
--- Koniec cytatu ---
super powiedziane
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Herezja w Marzec 11, 2012, 17:37:03 ---Fakt pozostaje faktem, i można powiedzieć a raczej napisać, że po części większość osób tu wypowiadających się pisała z sensem...
--- Koniec cytatu ---
omg
Nitefish:
Najwiecej krzyczał VonBeerpuszken, ale żeby nie wyszło że to on zalewa topik syfem to na początku wymyslił sobie co rzekomo napisalismy, zeby potem sie do tego odnosic i po nas jechac. Jakies pierdoly i killboardach, CTA, cisnieniu i zmordyzmie. Najlepiej jeszcze kogos asekuracyjnie nazwac trollem, zeby sie nie wydalo ze samemu sie troluje xD
Chupacabra:
Puszken doświadczyłem, dlatego wyszedłem z Coven :)
pewnie są ludzie, którzy to polubią, ja raczej wole kolektyw, chcę wiedzieć na kogo mogę liczyć. Wspólne działanie i cel to podstawa budowania więzi.
Pożyjemy zobaczymy co z tego wyrośnie.
w zasadzie za tego trola to powinni nam dziękować, bo tylko dzięki niemu zaistnieli, oby jak najdłużej, ale jak przestaniemy ich trolować, to o nich zapomnimy, no chyba że będzie, to korp o największej ilości solo killi w polskim komunity :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej