Eve Online > CR - Archiwum

[FLNS] F.R.E.E.L.A.N.C.E.R.S - dyskusja

<< < (6/15) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 11, 2012, 13:28:53 ---Aha, i to że zadaję pytania osobom które twierdzą, że coś jest zajebiste, żeby się dowiedzieć dlaczego, to oznacza, że jestem ograniczony.

Ekstra.

--- Koniec cytatu ---

Ty nie zadajesz pytań, ty próbujesz zdyskredytować inne myślenie niż Twoje, udając pytania.

po prostu jesteś zwykłym trollem, a ja wciąż o tym zapominam.

Ranshe:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 11, 2012, 13:34:37 ---Ty nie zadajesz pytań, ty próbujesz zdyskredytować inne myślenie niż Twoje, udając pytania.

po prostu jesteś zwykłym trollem, a ja wciąż o tym zapominam.

--- Koniec cytatu ---

Przetrzyj szklaną kulę, bo ci się popsuła.

SokoleOko:

--- Cytat: Raaveen w Marzec 11, 2012, 13:01:52 ---Ja się nie obrażam, mój poziom rozumowania nie zna owego pojęcia :) Nasi "indywidualiści" mieli by "Indywidualnie Wy******" :) Nie jestesmy tu by sie spinać, obrażać ludzi, tylko grać, tak jak chcemy z niesamowitym poczuciem wolności grać, afkować, grindować lub gapić się na swój statek w świecie Eve :)

--- Koniec cytatu ---

Ja też jestem tu żeby grać. Byłem w takim korpie jak Twój - nazywa się Unseen Chimera (wprawdzie było to prawie 3 lata temu, ale wątpię żeby coś się zmieniło). B.E.Z.N.A.D.Z.I.E.J.A.. Korporacja to jest teamplay. Jak jestem w korporacji pikusiem, to oczekuję ze korporacja coś mi zorganizuje, jak jestem dyrektorem albo CEO to sam organizuję, bo czuję się odpowiedzialny za tych pikusiów. Jak mam grać sam, to na plaster mi korp - pogadać to ja mogę ze znajomymi w realu. Zawsze to lepsze niż słuchać wywodów uber kerbirów, którzy to "robią misje, żeby zarobić na plexa, żeby robić misje, żeby zarobić na plexa" (true story z Unseen Chimera).

VonBeerpuszken:
Sokól, ale w czym problem nie rozumiem? nie podobało Ci sie takie podejście, zmieniłes korporację, znów coś nie pasowało, założyłes swój... Im sie podoba takie podejście i profil korporacji, więc taki korp tworzą. Za cholere nie rozumiem co to komu przeszkadza...
Chyba że to znów "jam jest guru, wiem najlepiej co jest dobre, wszyscy powinni robic jak ja bo jam jest guru i ciul...bo tak postanowiłem"
Ktoś każe tam wstepować i przechodzić na taki profil?
A może lubia posłuchać o kerbirzeniu dla kerbirzenia?
Kurde, troszkę skromności, to że preferujesz jakis styl grania nie znaczy że jest to jedyny słuszny,  bo jakiś Sokół go preferuje...

Raaveen:
Sokół -1. To graj sam, z korpem w low, w 0.0 czy Empire, nikt Ci nie zabrania.    2. Nie porównuj - jakiekolwiek porównania wymagają poznania stron ocenianych.    3. Nie zakładaj co ktoś robi lub nie jesli nie masz pojęcia czym sie zajmuje.  4. Serdecznie pozdrawiam :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej