Eve Online > Dyskusje ogólne
Bot holocaust
[VIDE] Herezja:
Ciekawi mnie co osoby miały na myśli. Skasować przyczynę a nie skutek?
Chcecie skasować plexy? Jeśli to mieliście na myśli to nic nie da bo wiele botow nie jest po to aby wyłudzone iski wydawać na plexy czy też je później sprzedawać za walutę ale po po aby mieć np na tytana czy inny zbiór pixeli.
Żadko zgadzam się z Dark Flonem ale ... Jego pomysł z włączaniem Time Delation na człowieku podejrzanym o bocenie jest ciekawe. 10 razy wolniej coś robi czyli większa szansa, że npc-e go utłuką lub, że nie zwieje z paska jak wleci jakiś roam. Nie wspominając o 10 krotnie mniejszej wartości isk jakie wpływać będą na wallet.
Lt Rook:
--- Cytat: Herezja w Marzec 02, 2012, 17:54:59 ---10 razy wolniej coś robi czyli większa szansa, że npc-e go utłuką lub, że nie zwieje z paska jak wleci jakiś roam. Nie wspominając o 10 krotnie mniejszej wartości isk jakie wpływać będą na wallet.
--- Koniec cytatu ---
woot? to my chyba w różne gry gramy, tylko ostatni argument jest poprawny, bo TD działa na każdego tak samo w danym miejscu, włączając w to dps z ratów jak i na skauta tego roamującego gangu co niby ma go ubić.
[VIDE] Herezja:
A nie można pójść dalej i przypisać tego efektu tylko do ludzi podejrzanych o bocenie?
sneer:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 02, 2012, 16:55:14 ---Nite no offence ale tego typu teksty slysze od kiedy gram w MMO (to nei dotyczy tylko eve), wszyscy mowia że quitna a nikt nie quituje.
--- Koniec cytatu ---
jeden z kilku powodów mojej ogólnej niechęci do odnowienia subskrypcji
gdzies po braku czasu i zajętosci w RL właśnie
Jrkan:
Tloluvin, żadnej poprawy u ciebie od czasu gdy byłem w CBC nie widzę, nadal podstawowa taktyka dyskusji to zalewanie adwersarza potokiem słów. Wybacz, ale nie dam się w to wciągnąć.
--- Cytat: Tloluvin ---Czy makro dzialajace nie non stop (czyli 23,5h na dobe), a 23h jest jeszcze problemem czy juz nie?
--- Koniec cytatu ---
Zgadnij.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej