Eve Online > Dyskusje ogólne

Bot holocaust

<< < (18/41) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 02, 2012, 16:55:14 ---Nite no offence ale tego typu teksty slysze od kiedy gram w MMO (to nei dotyczy tylko eve), wszyscy mowia że quitna a nikt nie quituje.

--- Koniec cytatu ---

Bardzo wiele osob quituje.

--- Cytat: Jrkan w Marzec 02, 2012, 18:36:17 ---Tloluvin, żadnej poprawy u ciebie od czasu gdy byłem w CBC nie widzę, nadal podstawowa taktyka dyskusji to zalewanie adwersarza potokiem słów.

--- Koniec cytatu ---

I uzywanie pseudoargumentow, np porownania zarobkow gracza z dostepem do trueseca, zapleczem logistycznym i doswiadczeniem, ktore sam sobie wypracowal i obronil, do postaci na trialu kopiacej velda w highsecu, zeby postawic teze, ze gracz zarabiajacy w nullsecu oszukuje death penalty tak samo jak bot, bo przeciez wiecej zarabia :)

Generalnie ciekawy temat zamienil sie w dyskusje miedzy Herezja (ktory wiecznie czegos nie rozumie, rzada zeby mu tlumaczyc i pisze cokolwiek zeby tylko cos napisac i zaistniec w temacie), tloluvinem (ktory leje sciany wody, i blyszczy zwrotami retorycznymi majacymi ukryc, ze jak zwykle nie ma nic sensownego do napisania) i Darkiem (ktory puszcza co chwila niezamierzone trolle, a potem udaje, ze tak wlasnie mialo byc :)
Brakuje jeszcze Mystiq, i temat juz zupelnie bedzie przypominal bitwe na poduszki w pensjonacie dla lekko uposledzonych  ;D

VonBeerpuszken:
Mam pomysła na boty

ZLIKWIDOWAĆ MOŻLIWOŚĆ ZARABIANIA W GRZE, ISKI TYLKO ZA REAL KASĘ  ;D

Ktoś przebije tego pomysła?  :P

tomassz:
To nie było by takie głupie i tak teraz jest podobnie ;p

Wihajster:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 02, 2012, 20:12:34 ---Ktoś przebije tego pomysła?  :P

--- Koniec cytatu ---
ZLIKWIDOWAC ISKI, WSZYSTKO A FREE :)

Przy okazji- widzę że nie macie pojęcia co się w innych grach dzieje- EVE jest jedną z najlepiej zarządzanych gier jakie istnieją, a ponarzekać każdy lubi

StellarSheep:
Hyhy boty sa glownym powodem dla, ktorego od jakiegos czasu nie wracam juz do gry mimo tego, ze mialem ochote :)
Do Wihajstra. Nie wiem jak w innych mmo, ale w zdecydowanej wiekszosci ekonomia i mechanika tychze gier jest namiastka tego co sie dzieje w EvE i tego jaki ma to wplyw na jednostke/gracza.
Bot farmiacy np w wowie =/= bot w eve.

Jestem graczem, ktory zaliczyl betke EvE i pierwsze pare lat jej zycia. Generalnie mam dosc specyficzne podejscie do gier komputerowych.

I pomijam zjebanie ekonomi by ccp etc.
Legalizacja handlu iskami czyli plexy, kupowanie charow za iski etc ... Rozjebalo totalnie ta gre. To moja prywatna opinia ale wydaje mi sie, ze osoby ktore maja choc troche oleju w glowie i mieli stycznosc z eve w moich i dzisiejszych czasach opinie maja podobna. Podziwiam staruszkow, ktorzy jeszcze w eve pocinaja. Sa zdecydowanie duzo bardziej tolerancyjni niz ja kiedykolwiek bede.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej