Eve Online > Dyskusje ogólne

Bot holocaust

<< < (26/41) > >>

Jrkan:

--- Cytat: Jabolex w Marzec 06, 2012, 10:00:14 ---A co do cen statków, może wreszcie producenci, kopacze zaczną być doceniani...

--- Koniec cytatu ---

Inflacja i rosnące ceny spowodują, że producenci i górnicy będą bardziej doceniani? Wracaj do szkoły, bo jeszcze wiele musisz się nauczyć.

Jabolex:
Koniec argumentów.
Wycieczki osobiste start.

JM

HammerSnake:
haha,

a niby misje milicyjne w low secu nie są risk free? Sorry, ale dla mnie to jest jedna wielka bociarnia. Chmary bomberów i cloackujących t3, które są nie do ruszenia, chyba że spotkasz wyjątkowego nooba, ew program sterujący zamuli. To już rzeczywiście prędzej w high secu stracisz statek.

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Marzec 06, 2012, 09:52:35 ---Nie Dark. Incursje w high nie są risk free. Są całe grupy specjalizujace się w rajdach na grupy robiące incursje

--- Koniec cytatu ---

hmm jak to nie? Jedyne ryzyko jakie widze to, ze do floty wejdzie jakis "bait" z wardeciem/aggro. I wczoraj byla taka sytuacja, zglosilem FC gosc dostal kicka. Czy jeszcze jakies ryzyko jest?

--- Cytat: Jabolex w Marzec 06, 2012, 10:00:14 ---No to leć do HI i rób Incursje a nie marudź. Bo najsłodsze łzy są xxx. (Jakoś tak to się pisze w EvE)
--- Koniec cytatu ---
sigh slyszales o zdaniu powtarzanym jak mantre przez ccp: risk vs reward

--- Cytuj ---A co do cen statków, może wreszcie producenci, kopacze zaczną być doceniani...

--- Koniec cytatu ---

lol, keyword na dzis: inflacja.

Jabolex:
Hm, sprawdzam BPO i ilość minsów do produkcji statków nie zwiększają się.
Czas ich kopania również.
Cały czas statek kosztuje mnie tyle samo minut/godzin kopania/produkowania.
Ktoś chce/musi go kupić za 200m ISK jego sprawa, a mój zysk.
Ktoś chce mieć taniej niech dostarczy minerały.

A to że cena PLEXów rośnie mnie nie interesuje nie kupuje ich za ISKi...

JM

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej