Eve Online > Dyskusje ogólne
Bot holocaust
Doom:
Bo w Incursjach "główny" zartobek mial być w LP + ewentualne fanty z mamuśki w low seku. Tymczasem ludki zamiast robić duże "dochodowe" saity duzymi flotami, biorą stado pimp shipów, jadą w godzinę 10 malych saitów i mają 100 baniek + lp + ewentualny odzysk z poprzedników na saicie - amunicja :P
sc0rp:
@VonBeerpuszken
Slyszales o zasadzie isk vs reward?
Inkursje w hi secu sa risk free i mowie tu o random pickup group a zarobek porownywalny to farmienia sanctumow na 3 kontach. Wiec ccp powinno to zbalansowac albo przestac pieprzyc o risk vs reward tylko powiedziec wprost ze maja w pompie ta zasade.
Jrkan:
To musi boleć, wstydzić się własnego pochodzenia.
No tak Inkursji nie da się zrobić samemu to problemu nie ma. Problem jednak jest i nie polega na tym, że jestem kretynem i nie potrafię się wbić do jednej z wielu farmiących flot. Jeden z powodów dlaczego jest to problem już podawałem. Drugim powodem jest kompletne rozwalenie relacji ryzyka do spodziewanego zysku. Po co lecieć do null, zdobywać teren, bronić go, skoro w hi zarobisz przynajmniej trzy razy więcej, a jedyne czego potrzebujesz to pimped bs, bo floty podobnych tobie już czekają z otwartymi rękami. Po co robić misje w npc 0.0, patrząc cały czas w skaner czy ktoś nie leci, w hi zwijasz local, zamykasz skaner i jedyne co cię obchodzi to szybkie eliminowanie krzyżyków. Polećmy wszyscy do hi, będziemy zarabiali miliardy, przydadzą się na plexy po 700m i abaddony po 300m, miłośnikom macharieli też przydadzą się większe dochody.
--- Cytat: VonBeerpuszken ---Niech se lata, niech se raci, niech se zbiera na co chce, jego gra, jego czas, jego sprawa i tyle.
--- Koniec cytatu ---
Nie, to nie jest tylko jego sprawa.
Doom:
Nie Dark. Incursje w high nie są risk free. Są całe grupy specjalizujace się w rajdach na grupy robiące incursje
Jabolex:
--- Cytat: Jrkan w Marzec 06, 2012, 09:51:08 --- Polećmy wszyscy do hi, będziemy zarabiali miliardy, przydadzą się na plexy po 700m i abaddony po 300m, miłośnikom macharieli też przydadzą się większe dochody.
Nie, to nie jest tylko jego sprawa.
--- Koniec cytatu ---
No to leć do HI i rób Incursje a nie marudź. Bo najsłodsze łzy są xxx. (Jakoś tak to się pisze w EvE)
Mi się podoba tu gdzie jestem, i nie narzekam, nie boli mnie to że ktoś robi sobie w HI incursje.
Również nie mam pretensji o to że ktoś inny robi anomalki na 3 kontach, lata lotniskiem, ma JF, etc.
A co do cen statków, może wreszcie producenci, kopacze zaczną być doceniani...
JM
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej