Eve Online > Inferno

Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.

<< < (20/63) > >>

Jonas:

--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 14:59:13 ---Przecież wprost sami napisali, że rozważają opcje:

--- Koniec cytatu ---
Ja w tych 2 opcjach nie widzę takich możliwości jak kolega wcześniej pisał. Nie ma tu nic o wolnych SPkach do rozdysponowania, ani że dostaniemy jednego BCka na 5 i wolne SPki itd. Te opcje są bardzo klarowne i osobiście skłaniam się ku drugiej, bo lepiej realizuje zasadę "będziesz mógł latać tym czym latałeś wcześniej". Dawanie wszystkich BC na 5 osobom, które ogólnie mają tylko jedną rasę wyskillowaną uważam za przesadę.

Dormio:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 09, 2012, 15:03:35 ---Ja w tych 2 opcjach nie widzę takich możliwości jak kolega wcześniej pisał. Nie ma tu nic o wolnych SPkach do rozdysponowania, ani że dostaniemy jednego BCka na 5 i wolne SPki itd. Te opcje są bardzo klarowne i osobiście skłaniam się ku drugiej, bo lepiej realizuje zasadę "będziesz mógł latać tym czym latałeś wcześniej". Dawanie wszystkich BC na 5 osobom, które ogólnie mają tylko jedną rasę wyskillowaną uważam za przesadę.

--- Koniec cytatu ---
No cóż - każdy się może pomylić.  8)

Osobiście uważam, że opcja z minimalnymi skillami (mam BC5 dostaję rasowe minimalne wymagane by latać tymi BC, którymi mogłem + delta SP do rozdysponowania) jest w miarę sprawiedliwia.

Na chwilę obecną obie podane przez CCP opcje nic u mnie nie zmienią poza ilością SP (będę miał ich więcej).

Ranshe:

--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 15:08:10 ---Osobiście uważam, że opcja z minimalnymi skillami (mam BC5 dostaję rasowe minimalne wymagane by latać tymi BC, którymi mogłem + delta SP do rozdysponowania) jest w miarę sprawiedliwia.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście że nie jest, dla jakiejkolwiek delty mniejszej niż wystarczająca na natychmiastowe dociągnięcie wszystkich czterech skilli na 5.

Dormio:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 15:13:54 ---Oczywiście że nie jest, dla jakiejkolwiek delty mniejszej niż wystarczająca na natychmiastowe dociągnięcie wszystkich czterech skilli na 5.

--- Koniec cytatu ---
Ja rozumiem, że Ci się podoba temat dodrukowania SP, ale jak widać mojego urojenia CCP na razie nawet nie bierze pod uwagę. Sądzę, że Twojego "pomysłu" również nie będzie rozważać, bo dodatkowe kilka mln SP każdy z graczy mógłby wykorzystać niekoniecznie tylko do podniesienia poziomu skilli BC. :P

Ranshe:
Prosiłbym po raz kolejny, żeby nie wpierać mi swoich urojeń. Jak na razie ty wychodzisz tutaj z pomysłem "SP do rozdania".

Mi parę dodatkowych milionów SP w postaci magicznie pojawiających się nowych skilli na liście, a nie paru milionów SP do rozdania wedle uznania wcale nie przeszkadza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej