Eve Online > Inferno
Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.
Jonas:
--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 15:18:51 ---Ja rozumiem, że Ci się podoba temat dodrukowania SP, ale jak widać mojego urojenia CCP na razie nawet nie bierze pod uwagę. Sądzę, że Twojego "pomysłu" również nie będzie rozważać, bo dodatkowe kilka mln SP każdy z graczy mógłby wykorzystać niekoniecznie tylko do podniesienia poziomu skilli BC. :P
--- Koniec cytatu ---
Co wy macie z tym dodrukowywaniem ostatnio. Ciągle jakieś dodrukowywanie, jak nie isków to SPków. Dla mnie jakiekolwiek "free SP do dowolnego rozdania" (choć fajne i bym się cieszył) nie będą sprawiedliwe. Co by było sprawiedliwe napisałem w poprzenim poście więc nie będę się powtarzał. Ale nie rozumiem Dormio o co raban robisz, skoro jak sam napisałeś u ciebie nic się nie zmieni. U mnie w praktyce też się nic nie zmieni, której opcji by nie przyjęli, bo wszystkie cruzy mam ponad 3 a BC mam 5. A kto nie ma cruzów to niech doskilluje, to ledwie parę dni. A jak ktoś nie ma BC 5 to nic nie straci, ale i nic nie zyska, więc nie ma o co płakać.
Cała zmiana w praktyce nie powinna generować jakiegoś niezadowolenia u graczy, choć jak dla mnie idea tej zmiany nadal jest niezrozumiała.
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 15:21:20 ---Prosiłbym po raz kolejny, żeby nie wpierać mi swoich urojeń. Jak na razie ty wychodzisz tutaj z pomysłem "SP do rozdania".
--- Koniec cytatu ---
To może przestań mi wpierać swoje urojenia i będziemy kwita, co ?
--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 15:21:20 ---Mi parę dodatkowych milionów SP w postaci magicznie pojawiających się nowych skilli na liście, a nie paru milionów SP do rozdania wedle uznania wcale nie przeszkadza.
--- Koniec cytatu ---
A wg mnie te dodatkowe kilka milionów SP jest niesprawiedliwe niezależnie jak się pojawią w charze. Ponadto uważam tak nie dlatego, że mógłbym ich nie dostać, tylko dlatego, że nie widzę powodu dlaczego CCP miałoby zacząć dodrukowywać SP. Oczywiście CCP może to zrobić i moje zdanie nie ma tu nic do rzeczy... chociaż może jakby napisać im odpowiednią ilość petycji... :P
GlassCutter:
--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 15:08:10 ---No cóż - każdy się może pomylić. 8)
Osobiście uważam, że opcja z minimalnymi skillami (mam BC5 dostaję rasowe minimalne wymagane by latać tymi BC, którymi mogłem + delta SP do rozdysponowania) jest w miarę sprawiedliwia.
Na chwilę obecną obie podane przez CCP opcje nic u mnie nie zmienią poza ilością SP (będę miał ich więcej).
--- Koniec cytatu ---
Czyli co? Mogę latać wszystkimi ośmioma commandami, po wejściu dodatku będę zmuszony wybrać sobie jedna rasę dla której wbiję bc5? Wolne żarty.
Dormio:
--- Cytat: GlassCutter w Marzec 09, 2012, 15:29:42 ---Czyli co? Mogę latać wszystkimi ośmioma commandami, po wejściu dodatku będę zmuszony wybrać sobie jedna rasę dla której wbiję bc5? Wolne żarty.
--- Koniec cytatu ---
Ale śledzisz całość dyskusji czy tylko ostatni post przeczytałeś ?
Skoro możesz latać wszystkimi ośmioma, to w nowych warunkach musisz mieć tyle SP i nowych skilli by móc nimi dalej latać. Szczególnie, że zmieniać będą wymagania do latania shipami i T1 i T2. Do latania ośmioma CBC nie potrzebujesz przecież lvl5 w CBC ;) :P
Oczywiście żartuję. Celowo. 8)
Ranshe:
--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 15:26:29 ---To może przestań mi wpierać swoje urojenia i będziemy kwita, co ?
--- Koniec cytatu ---
Już zapomniałeś, co napisałeś zaledwie parę godzin temu? Starość nie radość, lecytynę sobie kup. :)
--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 11:18:13 ---Podejrzewam, że jeśli jednak zdecydują się aby nie "drukować" SP to dadzą minimalny wymagany poziom by latać + free SP do wykorzystania, a wystarczające by wyciągnąć JEDEN rasowy skill na poziom taki jak przed zmianą.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---A wg mnie te dodatkowe kilka milionów SP jest niesprawiedliwe niezależnie jak się pojawią w charze.
--- Koniec cytatu ---
Jesli mam BC 5 w tym momencie i mogę latać BC każdej rasy z bonusami z BC 5, to mam mieć BC 5 każdej rasy po zmianie systemu skilli, niezależnie od tego czy tornado będzie wymagać dalej BC 3 czy tylko BC 1. Dlaczego ja mam tracić na pomysłach developerów?
--- Cytuj ---nie widzę powodu dlaczego CCP miałoby zacząć dodrukowywać SP
--- Koniec cytatu ---
Powód jak wyżej. Developerzy postanowili sobie po 8 latach zmienić system skilli, pomijając tutaj już zasadność tego pomysłu w ogóle. Chcą zmienić i już, przestał im się podobać, jak go tworzyli to byli cieniasy i stworzyli bezsensowny, nieważne.
Dlaczego gracze mają na tym tracić?
--- Cytuj ---chociaż może jakby napisać im odpowiednią ilość petycji... :P
--- Koniec cytatu ---
Powodzenia w szukaniu wystarczającej ilości masochistów. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej