Eve Online > Inferno

Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.

<< < (19/63) > >>

Tloluvin:
Tak szczerze to zamiast czytac posty gdzie ktos robi dokladnie to samo co zarzuca innej osobie wolalbym przeczytac chociazby jakis komentarz co do mojej tezy, ze dla bezpieczenstwa lepiej teraz zapewnic sobie mozliwosc latania wszystkimi commandami i lekkimi dyktami  :P

Ranshe:

--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 14:42:56 ---Aha... to jeszcze mnie zacytuj gdzie poruszam temat osoby dyskutującej.

--- Koniec cytatu ---

Proszę bardzo:

--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 14:29:05 ---W odróżnieniu od Ciebie nie mam takiego zwyczaju.  :P

--- Koniec cytatu ---

No i co? Pokażesz gdzie tak zrobiłem? Na pewno mozesz pokazać, skoro takie rzeczy twierdzisz, przecież nie wyssałbyś tego z palca?

--- Cytuj ---Używasz takich rzeczowych argumentów, że naprawdę nic tylko przyznać Ci rację.

--- Koniec cytatu ---

To nie był argument, bo i nie miał być argumentem. Ale skoro dla ciebie jest argumentem, to w sumie nie dziwię się już innym twoim teoriom.

Dormio:

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 09, 2012, 14:44:54 ---Tak szczerze to zamiast czytac posty gdzie ktos robi dokladnie to samo co zarzuca innej osobie wolalbym przeczytac chociazby jakis komentarz co do mojej tezy, ze dla bezpieczenstwa lepiej teraz zapewnic sobie mozliwosc latania wszystkimi commandami i lekkimi dyktami  :P

--- Koniec cytatu ---
A co Ci zaszkodzi zrobić te skille i lvle ? Pewnie docelowo i tak miałeś je zrobić.

--- Cytuj ---Example:
Before, training for a Harbinger required you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Cruiser 3 and Battlecruisers at 2
Before, training for an Absolution required you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Cruiser 5, Battlecruiser at 5 and Heavy Assault Ships at 4
Now, training for a Harbinger requires you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Destroyer 4, Amarr Cruiser 4 and then Amarr Battlecruiser at 1.
Now, training for an Absolution requires you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Destroyer 4, Amarr Cruiser 4 and Amarr Battlecruiser at 5. There is no more need for the Amarr Cruiser 5 and Heavy Assault Ship at 4.
--- Koniec cytatu ---
Tu dość ładnie rozpisali jak planują dla T2 - chcą by CBC wymagało FR4, DS4, CR4 i BC5 (oczywiście rasowe) - odpadnie skillowanie CR na 5 i HACy na 4.

--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 14:50:29 ---No i co? Pokażesz gdzie tak zrobiłem? Na pewno mozesz pokazać, skoro takie rzeczy twierdzisz, przecież nie wyssałbyś tego z palca?

--- Koniec cytatu ---
A Ty pokażesz, gdzie ja tak zrobiłem ? Skoro twierdzisz, że tak robię, to przecież nie wyssałbyś tego z palca... czy może jednak tak Ci się wydawało/uroiło ?

--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 14:38:35 ---I Dormiowi skończyły się argumenty (...)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 14:50:29 ---To nie był argument, bo i nie miał być argumentem. Ale skoro dla ciebie jest argumentem, to w sumie nie dziwię się już innym twoim teoriom.

--- Koniec cytatu ---
Czyli mogę założyć, że w żadnej z Twoich wypowiedzi nie ma argumentów, bo są one nimi jedynie dla Ciebie ?

Jonas:

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 09, 2012, 14:23:32 ---Wyszedlem z tego
Jest tu o wymaganiach, wiec moze sie okazac, ze dostanie sie skille pod wymagania.
Commandy wymagaja BC na 5 a dykty deski na 5 wiec majac te dwa skille ma sie gwarancje, ze dostanie sie nowe rasowe na 5 zeby moc dalej latac commandami i dyktami.

--- Koniec cytatu ---
No jest właśnie mowa o wymaganiach a nie o tym czym możesz latać. Co ma fakt, że commandy wymagają BC na 5 względem tego jaki skill dadzą tobie? Jak masz BC na 5 i spełniasz wymogi do latania konkretnym rasowym BCkiem to kwalifikujesz się do dostania tego rasowego BCka na 5. A jak latasz commandem danej rasy to tym bardziej się kwalifikujesz. Co jednak nie oznacza, że jak latasz Absolution to dostaniesz Gallente BC na 5 nie mając żadnego skilla na shipy gallente. To chyba logiczne.

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 09, 2012, 14:23:32 ---W innym przypadku pozostaje ryzyko, ze CCP cos zakombinuje i np okaze sie, ze gracz bedzie miec rasowe BC na 1 + do wydania SP pozwalajace podniesc jednego BC na 5
A moze tez dadza tym co nie maja commandow tylko podstawki + SP w ilosci SP z lev5 - SP z podstawy  :P

--- Koniec cytatu ---
Wiesz, teorie spiskowe można tworzyć wszędzie i sądząc z wypowiedzi niektórych innych osób w tym wątku, węszą za nimi w każdej dziurze. Ja wolę się opierać na wypowiedziach devów, bo bujanie w obłokach i wymyślanie 100 innych sposobów jak mogą to załatwić mnie nie bawi.

Dormio:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 09, 2012, 14:57:06 ---Wiesz, teorie spiskowe można tworzyć wszędzie i sądząc z wypowiedzi niektórych innych osób w tym wątku, węszą za nimi w każdej dziurze.

--- Koniec cytatu ---
Przecież wprost sami napisali, że rozważają opcje:

--- Cytuj ---Example:
If we go for option 1: you will get Amarr, Caldari, Gallente and Minmatar Battlecruiser skills at 5 if you previously had the generic Battlecruiser skill at 5.
If we go for option 2: you will get Amarr Battlecruiser skill at 5 only if you previously fulfilled all conditions to fly Amarr Battlecruisers, which means having the generic Battlecruiser skill at 5, PLUS the Amarr Cruiser at 3.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej