Eve Online > Inferno
Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.
Ranshe:
To teraz jeszcze szybko wróć na poprzednie strony i poedytuj swoje posty, żeby nie było widać jak się teraz rakiem wycofujesz. :)
Tloluvin:
@GlassCutter Zaszalales z tym wyjasnieniem
--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 09, 2012, 14:12:01 ---Command ships 1 i Interdictors 1 raczej nie, bo jak posiadasz BC na 5 i cruzy rasowe na 3 to możesz latać wszystkimi rasowymi BCkami. Więc ten kto spełnia wymagania do latania BCkami poszczególnych ras i ma skill BC 5 to dostanie odpowiadające skillom (i umiejętnościom latania) rasowe BCki na 5.
--- Koniec cytatu ---
Wyszedlem z tego
"Example:
Before, training for a Harbinger required you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Cruiser 3 and Battlecruisers at 2
Before, training for an Absolution required you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Cruiser 5, Battlecruiser at 5 and Heavy Assault Ships at 4
Now, training for a Harbinger requires you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Destroyer 4, Amarr Cruiser 4 and then Amarr Battlecruiser at 1.
Now, training for an Absolution requires you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Destroyer 4, Amarr Cruiser 4 and Amarr Battlecruiser at 5. There is no more need for the Amarr Cruiser 5 and Heavy Assault Ship at 4. "
Jest tu o wymaganiach, wiec moze sie okazac, ze dostanie sie skille pod wymagania.
Commandy wymagaja BC na 5 a dykty deski na 5 wiec majac te dwa skille ma sie gwarancje, ze dostanie sie nowe rasowe na 5 zeby moc dalej latac commandami i dyktami.
W innym przypadku pozostaje ryzyko, ze CCP cos zakombinuje i np okaze sie, ze gracz bedzie miec rasowe BC na 1 + do wydania SP pozwalajace podniesc jednego BC na 5
--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 14:15:47 ---A jak widać jest ono tu uzasadnione, bo sami nie wiedzą (nie zdecydowali), czy dadzą wszystkim mającym BC=5 odpowiednie rasowe BC=5, czy może jednak rasowe BC=5 tylko tym co mają CR=3.
--- Koniec cytatu ---
A moze tez dadza tym co nie maja commandow tylko podstawki + SP w ilosci SP z lev5 - SP z podstawy :P
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 14:20:10 ---To teraz jeszcze szybko wróć na poprzednie strony i poedytuj swoje posty, żeby nie było widać jak się teraz rakiem wycofujesz. :)
--- Koniec cytatu ---
W odróżnieniu od Ciebie nie mam takiego zwyczaju. :P
A co więcej zacytuję siebie samego by pokazać, że się nie wstydzę tego co napisałem, a jeśli potrzeba mam odwagę przyznać się do pomyłki
--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 12:57:04 ---Chyba swojej, bo wg mnie ostatecznie żeby NIE drukować SP, to może CCP się zdecydować na BC5 -> 4xBC1+ delta SP, albo 4xBC3 + delta SP
W ten sposób BĘDZIESZ mógł dalej latać tym czym latasz, a nie będzie drukowania SP.
--- Koniec cytatu ---
Rozważają BC5-> 4xBC5 oraz 4xBC5 tylko dla tych co mają CR3 minimum
A dodatkowo z zacytowanego przeze mnie przykładu wynika, że rozważają zmianę wymagań dla tierów (by latać BC tier 2 wystarczy mieć nowy skill na lvl1).
--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 12:44:22 ---No tak, wypowiedź wcześniejsza o tym, że zostaniemy "properly reimbursed", ale "nothing is fixed", po czym wypowiedź kolejna o tym, że "BC 5 = 4 x X BC 5", to według Dormia jest "4 x X BC 1".
Gratuluję logiki.
--- Koniec cytatu ---
A Ty zamierzasz odwołać swoje słowa ?
--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 11:18:13 ---Logicznie rzecz ujmując - żeby latać BCkiem każdej rasy obecnie potrzebuję skilla BC na lvl1 oraz CR na lvl3, to po zmianie żeby móc latać wszystkimi rasami muszę mieć CR rasowe na minimum 3 oraz nowe skille BC na minimum 1.
--- Koniec cytatu ---
Moje (j.w.) to wprost przykłady CCP.
Ranshe:
I Dormiowi skończyły się argumenty, więc przeszedł do wyciągniętych z dupy zarzutów już nie na temat tematu dyskusji, tylko na temat osoby dyskutującej.
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 14:38:35 ---I Dormiowi skończyły się argumenty, więc przeszedł do wyciągniętych z dupy zarzutów już nie na temat tematu dyskusji, tylko na temat osoby dyskutującej.
--- Koniec cytatu ---
Aha... to jeszcze mnie zacytuj gdzie poruszam temat osoby dyskutującej.
Oczywiście argumentów w moim poprzednim poście nie uświadczysz. Ani jednego w odróżnieniu od Twojego ostatniego posta:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 14:20:10 ---To teraz jeszcze szybko wróć na poprzednie strony i poedytuj swoje posty, żeby nie było widać jak się teraz rakiem wycofujesz. :)
--- Koniec cytatu ---
Używasz takich rzeczowych argumentów, że naprawdę nic tylko przyznać Ci rację.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej