Eve Online > Inferno
Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.
Rabbitofdoom:
Ja widze jeden maly problemik w tym dodrukowaniu SP. Te pare racial BC na 5 i Desek na 5 znaczy jeden moze nawet 2 upgrady klona. Moj wallet kategorycznie protestuje. ;)
Ranshe:
Rozwiązanie jest proste, trzeba rzadziej pody wtapiać. ;)
Edit - 2 upgrady klona za 6m sp? no bez przesady :P
Rabbitofdoom:
No dla mnie to oznacza nastepny upgrade do ktorego wcale mi sie nie spieszy.
Jonas:
--- Cytat: Tloluvin w Marzec 09, 2012, 17:29:21 ---Jezeli chodzi natomiast o nadzieje to ja juz dawno stracilem nadzieje, ze przestaniesz dopasowywac moje wypowiedzi do swoich wczesniej ustalonych wnioskow i zaczniesz odpowiadac na to co ja faktycznie mowie
--- Koniec cytatu ---
Moje wcześniej ustalone wnioski dalece mijają się z twoją surrealistyczną wizją, więc ich dopasowanie jest zgoła niemożliwe. A odpowiadanie komuś po raz trzeci na to samo pytanie, podczas gdy ten ktoś brnie w coraz większe durnoty za każdym razem, nie rozumiejąc niczego co się do niego pisze, wykracza poza moje skromne możliwości edukacyjne.
--- Cytat: Tloluvin w Marzec 09, 2012, 17:29:21 ---1. Da na lev 5 BC Twojej rasy
2. Wyzeruje skill BC i da ilosc SP potrzebna na podniesienie jednego BC na lev5 + reszty BC na lev 1
--- Koniec cytatu ---
No toś teraz wymyślił. A jak jestem Caldari co nie ma ani jednego caldari shipa w skillach to mi dadzą Caldari BC na 5. Perfekcyjne rozwiązanie, dzięki za sugestię. Powinieneś to zaproponować na oficjalnym forum. Na pewno wszyscy by się uśmiali. A drugie rozwiązanie jak się ma do mojego pytanie? W jaki sposób danie mi free SPków na doskillowanie jednego rasowego BCka na 5 i pozostałych trzech na 1 miałoby umożliwić postaci latającej wszystkimi BCkami ponowne nimi latanie na tym samym poziomie? Bo chyba nie wyobrażasz sobie, że ktoś kto dotąd latał wszystkimi BCkami ze skillem na 5 będzie usatysfakcjonowany możliwością polatania sobie jednym przez najbliższe 3 miesiące aż doskilluje pozostałe na 5.
Tloluvin:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 09, 2012, 20:26:36 ---chyba nie wyobrażasz sobie, że ktoś kto dotąd latał wszystkimi BCkami ze skillem na 5 będzie usatysfakcjonowany możliwością polatania sobie jednym przez najbliższe 3 miesiące aż doskilluje pozostałe na 5.
--- Koniec cytatu ---
Dalem 2 przyklady rozwiazania problemu. Nic nie mowilem o tym czy sa dobre czy nie, ani czy sa satysfakconujace dla graczy czy nie.
Po prostu rozwiazywaly one kwestie dania graczom mozliwosci latania tym czym latali wczesniej.
No ale Ty jak zwykle komentujesz nie to co ja mowie/pisze, tylko to co gdzies Ci sie przysnilo. No i najwyrazniej nie rozumiesz roznicy pomiedzy mozliwoscia uzywania czegos, a satysfakcja z uzywania czegos.
PS
Postaram sie po zajeciach wysmazyc jakis przyklad sytuacyjny zeby pokazac jak interpretujesz moje wypowiedzi liczac, ze pokaze Ci on to o czym mowie, a narazie pozostaje mi tylko smiac sie z tego jak przekrecasz moje wypowiedzi by pasowaly do Twoich wymyslow na moj temat
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej