Eve Online > Inferno

Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.

<< < (22/63) > >>

Dormio:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 15:39:00 ---Już zapomniałeś, co napisałeś zaledwie parę godzin temu? Starość nie radość, lecytynę sobie kup. :)

--- Koniec cytatu ---
Ale rozumiesz znaczenie słowa jeśli ?
Rozumiesz, że mam prawo do wyrażania własnych opinii ("wg mnie") ?

--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 15:39:00 ---Jesli mam BC 5 w tym momencie i mogę latać BC każdej rasy z bonusami z BC 5, to mam mieć BC 5 każdej rasy po zmianie systemu skilli, niezależnie od tego czy tornado będzie wymagać dalej BC 3 czy tylko BC 1. Dlaczego ja mam tracić na pomysłach developerów?

--- Koniec cytatu ---
Bo to ich gra i oni decydują jak ją zmieniają ? Nie pierwszy raz byłby to nerf i zmuszanie graczy do robienia czegoś innego niż robili.

--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 15:39:00 ---Powód jak wyżej. Developerzy postanowili sobie po 8 latach zmienić system skilli, pomijając tutaj już zasadność tego pomysłu w ogóle. Chcą zmienić i już, przestał im się podobać, jak go tworzyli to byli cieniasy i stworzyli bezsensowny, nieważne.
Dlaczego gracze mają na tym tracić?

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie z tego powodu co napisałeś. Zadecydują jak im wygodnie, a to czy Ty, czy ja na tym stracimy ich obchodzić nie będzie jeśli dla większości graczy będzie się wydawać, że wszystko jest w porządku (przecież "porządkują" system).

Tloluvin:

--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 14:55:05 ---A co Ci zaszkodzi zrobić te skille i lvle ? Pewnie docelowo i tak miałeś je zrobić.
--- Koniec cytatu ---
Mam juz te skille wiec tak jak pisalem wczesniej jedyne co mnie w tym martwi to szybsze wejscie w nowego klona. Bardziej zastanawiam sie nad kwestia na ile takie rozwiazanie bedzie potrzebne zeby po zmianach miec wszystkie BC i deski na 5 dla osob ktore nie sa w tak komfortowej sytuacji jak ja

--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 09, 2012, 14:57:06 ---No jest właśnie mowa o wymaganiach a nie o tym czym możesz latać. Co ma fakt, że commandy wymagają BC na 5 względem tego jaki skill dadzą tobie? Jak masz BC na 5 i spełniasz wymogi do latania konkretnym rasowym BCkiem to kwalifikujesz się do dostania tego rasowego BCka na 5. A jak latasz commandem danej rasy to tym bardziej się kwalifikujesz. Co jednak nie oznacza, że jak latasz Absolution to dostaniesz Gallente BC na 5 nie mając żadnego skilla na shipy gallente. To chyba logiczne.
--- Koniec cytatu ---
Jak najbardziej logiczne. Chodzi jednak o cos innego. Wszystko jest teraz plynne z wyjatkiem stwierdzenia, ze gracz ma moc latac tym czym latal przed zmiana. Tak wiec jak masz BC na 5 mozesz latac wszystkimi BC. Ale jak po zmianie zostanie Ci 1x BC na 5, a pozostale spadna do minimalnych wymagan na BC reszty ras to dalej bedziesz mogl latac wszystkimi BC.
Natomiast jak mozesz latac commandami wszystkich ras nawet ze skillem od commandow na 1 to zeby moc po zmianie dalej nimi latac musisz miec wszystkie rasowe BC na 5. Podobnie z dyktami i deskami

--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 09, 2012, 14:57:06 ---Wiesz, teorie spiskowe można tworzyć wszędzie i sądząc z wypowiedzi niektórych innych osób w tym wątku, węszą za nimi w każdej dziurze. Ja wolę się opierać na wypowiedziach devów, bo bujanie w obłokach i wymyślanie 100 innych sposobów jak mogą to załatwić mnie nie bawi.
--- Koniec cytatu ---
Zycie zbyt wiele razy pokazalo, ze teorie spiskowe odzwierciedlaja rzeczywistosc lepiej niz wszystkie inne zeby calkiem nie brac ich pod uwage. Wezmy np taka spiskowa teorie niejakiego Kopernika, ze ziemia nie jest centrum wszechswiata  :P

Isengrim:

--- Cytuj ---Zycie zbyt wiele razy pokazalo, ze teorie spiskowe odzwierciedlaja rzeczywistosc lepiej niz wszystkie inne zeby calkiem nie brac ich pod uwage.
--- Koniec cytatu ---

Ranshe:

--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 15:52:46 ---Ale rozumiesz znaczenie słowa jeśli ?
Rozumiesz, że mam prawo do wyrażania własnych opinii ("wg mnie") ?

--- Koniec cytatu ---

To nie ma tu nic do rzeczy. Mowa jest o twoim wciskaniu w moje wypowiedzi twoich własnych urojeń. O tu.

--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 15:18:51 ---Sądzę, że Twojego "pomysłu" również nie będzie rozważać, bo dodatkowe kilka mln SP każdy z graczy mógłby wykorzystać niekoniecznie tylko do podniesienia poziomu skilli BC. :P

--- Koniec cytatu ---

To nie jest "mój pomysł". To jest twój pomysł, bo to ty chcesz graczowi z BC 5 dać cztery rasowe BC 1 i SP na podciągnięcie jednego rasowego BC na 5. Ja tu tylko wykazuję głupotę tego pomysłu.

--- Cytuj ---Bo to ich gra i oni decydują jak ją zmieniają ? Nie pierwszy raz byłby to nerf i zmuszanie graczy do robienia czegoś innego niż robili.

--- Koniec cytatu ---

Na przykład?

--- Cytuj ---Dokładnie z tego powodu co napisałeś. Zadecydują jak im wygodnie, a to czy Ty, czy ja na tym stracimy ich obchodzić nie będzie jeśli dla większości graczy będzie się wydawać, że wszystko jest w porządku (przecież "porządkują" system).

--- Koniec cytatu ---

Dla żadnego gracza z aktualnym BC 5 nie będzie w porządku, jeśli po zmianie będzie miał jeden rasowy BC 5 a trzy rasowe BC 1. Dlatego też mamy wypowiedź, że "if you have BC 5 then you'll have all racial BC 5".

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 09, 2012, 16:00:32 ---Wszystko jest teraz plynne z wyjatkiem stwierdzenia, ze gracz ma moc latac tym czym latal przed zmiana. Tak wiec jak masz BC na 5 mozesz latac wszystkimi BC. Ale jak po zmianie zostanie Ci 1x BC na 5, a pozostale spadna do minimalnych wymagan na BC reszty ras to dalej bedziesz mogl latac wszystkimi BC.
--- Koniec cytatu ---

Wszystko pięknie i ślicznie, i my to rozumiemy, tylko jest napisane, że "if you have BC 5 then you'll have all racial BC 5", więc po co te teorie?

Jonas:

--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 15:26:29 ---A wg mnie te dodatkowe kilka milionów SP jest niesprawiedliwe niezależnie jak się pojawią w charze. Ponadto uważam tak nie dlatego, że mógłbym ich nie dostać, tylko dlatego, że nie widzę powodu dlaczego CCP miałoby zacząć dodrukowywać SP.

--- Koniec cytatu ---
Lol. Co jest niesprawiedliwego w dostaniu 4m SP jeżeli dostaną je wszyscy, którzy kwalifikują się do ich dostania, kiedy kwalifikacją jest posiadanie umiejętności latania konkretnymi statkami? Sam twierdziłeś, że u Ciebie nic to nie zmieni jak je dostaniesz, nie zmieni też u większości graczy. Nadal będą mieć możliwość latania tymi samymi statkami, ale będą się mogli pochwalić paroma m SP więcej na koncie i ewentualnie droższym klonem. Nikt nic nie traci, a zysk jest pozorny ("hurra dostałem 4m SP, oł je ajm pro" - "a co ci to dało, czym możesz latać więcej" -"eee... no nic mi nie dało... ale i tak jestem zajebist bo mam 4m SP więcej").

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 09, 2012, 16:00:32 ---Tak wiec jak masz BC na 5 mozesz latac wszystkimi BC. Ale jak po zmianie zostanie Ci 1x BC na 5, a pozostale spadna do minimalnych wymagan na BC reszty ras to dalej bedziesz mogl latac wszystkimi BC.
Natomiast jak mozesz latac commandami wszystkich ras nawet ze skillem od commandow na 1 to zeby moc po zmianie dalej nimi latac musisz miec wszystkie rasowe BC na 5.

--- Koniec cytatu ---
Tracę nadzieję na oświecenie w Twoim przypadku.

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 09, 2012, 16:00:32 ---Wezmy np taka spiskowa teorie niejakiego Kopernika, ze ziemia nie jest centrum wszechswiata  :P

--- Koniec cytatu ---
Ty chyba nie odróżniasz nauki od majaczeń chorego umysłu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej