Eve Online > Dyskusje ogólne
ManGan's Hermitage powraca na nowo
ManganMan:
Nie mieliby ani większego zysku ani żadnej straty, ale skoro to mówisz, to znaczy że też nie warto inwestować w KB.
Zobaczymy, co powie w tej kwestii PC5.
:trollimmune: :P
Jonas:
--- Cytat: ManganMan w Luty 22, 2012, 11:50:45 ---Nie mieliby ani większego zysku ani żadnej straty, ale skoro to mówisz, to znaczy że też nie warto inwestować w KB.
--- Koniec cytatu ---
Stratę właśnie by mieli, bo musieliby przenieść wszystkie dane ze starego hostingu na nowy, to jedno, a po drugie przenosiliby się ze znanego i sprawdzonego systemu i hostingu na nowy, który nie wiadomo co mógłby oferować. A widząc, gdzie postawiłeś stronę, to podobnie jak Ranshe nie widzę tam racji bytu dla kb.
--- Cytat: ManganMan w Luty 22, 2012, 11:50:45 ---:trollimmune: :P
--- Koniec cytatu ---
Tu nie chodzi o to, że ktoś cię trolluje, ale o ty, że chcemy zrozumieć co Tobą powodowuje przy otwieraniu strony dla graczy i o grze, w która nawet nie grasz.
Ranshe:
Ej Jonas, to nie fair, gdzie mi tu posty z klawiatury wyciągasz, oddawaj natychmiast!
Jonas:
--- Cytat: Ranshe w Luty 22, 2012, 12:06:59 ---Ej Jonas, to nie fair, gdzie mi tu posty z klawiatury wyciągasz, oddawaj natychmiast!
--- Koniec cytatu ---
O bardzo przepraszam, konsultowałem się z twoją klawiaturą i nie miała nic przeciw. Mówiła nawet coś w stylu eee jeszcze jeszcze ooo mocniej mocniej... ;)
ManganMan:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Luty 22, 2012, 11:59:03 ---Tu nie chodzi o to, że ktoś cię trolluje, ale o ty, że chcemy zrozumieć co Tobą powodowuje przy otwieraniu strony dla graczy i o grze, w która nawet nie grasz.
--- Koniec cytatu ---
Moją intencją było stworzenie czegoś łączącego obecny EVE-Outpost i Griefwatch dla każdego, zarówno nieznającego EVE jak i weterana tejże gry. Miała to być strona, w którym można porozmawiać o grze, jej alternatywach (Perpetuum na przykład) i innych sprawach, z własnym, w pełni bezpłatnym KB.
Ale może po prostu jestem głupim, niedokładnym altruistyczno-idealistycznym kretynem-grafomanem, który nie wiedział, że ludzie tego nie potrzebują i z nudów zajmuje zasoby web-hostingów.
Widać ten pomysł był zdecydowanie wielką pomyłką, i bardzo przepraszam, że niepotrzebnie stworzyłem ten temat.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej