Eve Online > Dyskusje ogólne

ManGan's Hermitage powraca na nowo

<< < (4/11) > >>

ManganMan:
OK... To zamykam stronę do czasu jak będę grał. Basta.

--- Cytuj ---Jonas o ile mnie pamięć nie myli kolega Mangan już nam kiedyś prezentował jakąś stronę więc tak naprawdę stworzył ją przed PC5 choć patrząc na obie strony czy też portale to ten PC5 wydaje się być "dojrzalszym".
--- Koniec cytatu ---

PC5 na pewno gra, i ma większe ogarnięcie sytuacji. Tyle.

[VIDE] Herezja:
Chodziło mi bardziej o formę a nie treść. Przez "dojrzalsza" miałem na myśli to, że jest przemyślanie zbudowana, "wyględna" i nie przypomina robionej "na szybko, na kolanie czy też na lekcji informatyki" stronki.

Masz pomysły i wenę twórczą to pisz na portalu PC5 i bedziemy wszyscy z chęcią czytać to co zamieścisz.

Ranshe:
O ile będzie w ogóle cokolwiek do czytania, bo kolega ma zdecydowanie kryzys priorytetów - w czasie poświęconym na grzebanie w bzdurach, killboardach i stronkach już dawno by grał i robił cokolwiek, a tak to kuuuuupa gadania, a mało efektów.

ManganMan:
@Ranshe, mógłbym grać, gdyby nie:
- brak czasu na grę (uczeń liceum,  trzecia klasa)
- brak cierpliwości rodziny
- zła infrastruktura sieciowa (uzależnienie od pc z netem)
- brak kasy na start.

Poza tym mam zamiar postawić na nowo publiczny KB (ale jak gdyby też to był głupi pomysł, to PC5 mógłby go postawić). Ale to wtedy[\b] jak będę miał warunki do gry, nie wcześniej (jak teraz).

Ranshe:

--- Cytat: ManganMan w Luty 22, 2012, 10:54:03 ---Poza tym mam zamiar postawić na nowo publiczny KB (ale jak gdyby też to był głupi pomysł, to PC5 mógłby go postawić). Ale to wtedy[\b] jak będę miał warunki do gry, nie wcześniej (jak teraz).

--- Koniec cytatu ---

Po co?

Jest jakieś, nie wiem, zapotrzebowanie na to? Brakująca nisza? Chcesz przetestować jakiś nowy zupełnie skrypt kb zastępujący badziewne EDK?

Nie?

To po co komu "publiczny KB", w dodatku na darmowym hostingu z dupy, który wywali ten skrypt w cholerę razem z tobą, kiedy tylko zacznie z niego korzystać więcej niż jedna osoba?

Ci, których interesuje posiadanie KB, mają już od dawna albo własne hostowane razem ze stronami korpa/aliansu, albo korzystają z darmowego EDK na eve-killu/griefwatchu. I nawet jak korzystają z eve-kill, albo griefwatcha, to po co mieli by to przenosić do ciebie? Zysk z tego jakiś będą mieli, jakikolwiek?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej