Eve Online > Dyskusje ogólne

ManGan's Hermitage powraca na nowo

<< < (3/11) > >>

ManganMan:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Luty 22, 2012, 09:12:32 ---"Proszę podać swoje dane, aby uzyskać dostęp."

Robi się coraz zabawniej.  :)

--- Koniec cytatu ---

Usunięto - Nadal mimo tego pracuję nad stroną :P

Jonas:
Wyjaśnij mi jednak proszę, jaka jest idea tego serwisu, skoro jak sam twierdzisz i tak nie grasz? Co będziesz w nim publikował? Przeklejki z innych portali i tłumaczenia z eve-o? Robisz go dla własnej rozrywki chyba, bo innego uzasadnienia tworzenia nowego polskiego portalu o EVE (choć główna wiadomość na stronie dotyczy dema ME3) nie widzę. Dziwi mnie, że niektórzy idą w stronę robienia kolejnych stron/portali zamiast skupić się na rozwoju tych, które już są (patrz oferta PC5). Ale życzę powodzenia, cokolwiek chcesz tym osiągnąć.

ManganMan:
Może faktycznie się zbyt pospieszyłem z otworzeniem strony...
Po prostu chciałem pokazać, że pomimo tego ja nadal jestem w stanie coś ciekawego stworzyć. To w zamyśle nadal ma być strona, w którym każdy się może wypowiadać. Taka jest moja idea.

Jonas:

--- Cytat: ManganMan w Luty 22, 2012, 09:32:29 ---Może faktycznie się zbyt pospieszyłem z otworzeniem strony...

--- Koniec cytatu ---
Też odnoszę takie wrażenie.

--- Cytat: ManganMan w Luty 22, 2012, 09:32:29 ---To w zamyśle nadal ma być strona, w którym każdy się może wypowiadać. Taka jest moja idea.

--- Koniec cytatu ---
Centralę już mamy, każdy (w pewnych granicach) może się tu swobodnie wypowiadać. Wybacz przyczepianie się, nie mam nic przeciw nowym stronom, jeżeli będą prezentować ciekawe treści, po prostu mam awersję do "niezależnych portali", którym ostatnio mam wysyp w mojej miejscowości, a każdy zajmuje się głównie kopiowaniem wiadomości z oficjalnej strony. A żeby dublować treści, które są już dostępne na innych, bardziej znanych stronach, to nie widzę sensu twojej pracy.

[VIDE] Herezja:
Jonas o ile mnie pamięć nie myli kolega Mangan już nam kiedyś prezentował jakąś stronę więc tak naprawdę stworzył ją przed PC5 choć patrząc na obie strony czy też portale to ten PC5 wydaje się być "dojrzalszym".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej