Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Jak to jest i było w C0ven (było: [VIDE] Virtual Democracy - rekrutuje!!!!)
Isengrim:
Chupa, nie emo-rage'uj na Centrali tylko wracaj do Sabath'u. :P
A VIDE to niech tak aktywniej troche porekrutuje... I w ogole poza Janem niech polata. ;)
Chupacabra:
Czekam na wyniki reform :) właściwie to marzec już blisko :P
Wyszedłem z Coven, bo mnie nosiło, a to mogło negatywnie przełożyć się na wyniki reform wewnętrzych. Miałem zamiar wrócić jak już będzie po wszystkim, tzn jak się reformy udadzą, ale mam coraz mniejsze nadzieje. Śledzę aktywnie killboard, i nic w lepszym kierunku nie idzie. no GBT dostało bosta i wykręcili niezłe staty, ale okazuje się, że 2 pilotów to zrobiło :)
z tego co słyszę jest jeszcze gorzej. choćby na przykładzie Vide, w którego wątku sobie aktywnie śmiecimy :)
takie półmetkowe podsumowanie wyników reformy, ilość pilotów w styczniu która przekroczyła próg 20 killi:
Idea 17
Vide 8
GBT 6
Rave 4
Sabath 4
PTF 3 z 4 obecych na kb
Zabijaki 1 i to Isengrimus, prawie zrobiłeś normę za korp:)
Matador 0
GROM 0 z 3 na kb jacy w ogóle się pojawili
To juz bez dywagowania gdzie te kile padły, czy w stadzie czy poza.
Razem siła bojowa to 43 pilotów zdolnych do zrobienie 20 killi w miesiącu. Z 465 po odliczeniu altkorpa i COHO. Jak się znajdziecie choć ze 100 tych martwych dusz to chętnie polatam.
w połowie grudnia zastrajkowałem i sprzedałem wszystkie bojowe statki jakie miałem i zająłem się czynną kerbirką :) paski paski paseczki, ponad dużą B wykerbirzyłem, a jakimś cudem 63 kille zrobiłem :P
Jak ja bym chciał przeczytać podsumowanie miesiąca Xeo :)
Rozkazy się wydaje, a nie prosi o ich wykonanie :)
Isengrim:
Zamiast trolowac, bys wrocil i polecial jutro z Uemon na roama. :P
PAwulonek:
te wyniki to podziel jeszcze przez 0,5 bo pewnie z 30% to alty ktore tez morduja :P
Chupacabra:
Nie chciałem być aż tak okrutny :), ale rzeczywiście niektórzy tak latają :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej