Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Jak to jest i było w C0ven (było: [VIDE] Virtual Democracy - rekrutuje!!!!)
Chupacabra:
--- Cytat: jurekiedi w Luty 03, 2012, 23:28:04 ---a gdzie reszta tego korpa z topica?
--- Koniec cytatu ---
czyżby jednak ich wątek seksualny z Coven nie był moja paranoją? nie musze się leczyć :)
Nitefish:
--- Cytat: Chupacabra w Luty 03, 2012, 23:27:20 ---.....
chociaż jak dobrze pomyślę, to z jadem też masz rację, tak wkurwiony, to ja nawet nie byłem jak mi w Bufu powiedzieli żebym sobie rekona (wtedy to był laczek) do dupy wsadził, bo to nieprzydatny wcale ship :) (kurde i nadal nie mogę sobie przypomnieć, który geniusz mi to wtedy powiedział:( Nitefish jak to coś się nazywało? :))
...
--- Koniec cytatu ---
Nie recona a celestisa :), tak czy siak Chupa w każdym korpie znajdziesz osobę która Cię wkurwia. Life is brutal.
Odezwij się do mnie kiedyś ingame (bo coś nie widzę Cię na naszym tajnym kanale) to pogadamy o starych polakach i wspólnych misjach z czasów UA, które męczyliśmy z Myzisem, Mikrobixem i lekko wciętym Alto w nieśmiertelnym abaddonie.... eh to były czasy!
SokoleOko:
BTW, Chupa, odpowiesz mi na priv czy po prostu masz mnie w dupie?
Trefnis:
chup mi tez odpisz, forum nie powiadamia o privach (pewnie nie znalazlem opcji do tego, bo nie szukalem :P)
Doom:
Skontrolowałbym na Twoim miejscu pocztę (z naciskiem na spam filtry) a nie czepiał się forum. W profilu masz poprawnie ustawione.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej