Śmietnisko > Off Topic

Proszę o wysłanie na podane niżej adresy tego tekstu.

<< < (10/24) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: Herezja w Styczeń 26, 2012, 12:13:04 ---Ja wysłałem moją notkę na podane wyżej adresy mailowe i ... otrzymałem odpowiedz od 2 polityków od Palikota i z PIS a ... reszta? Ma się rozumieć, że to były odpowiedzi pisane przez jakichś przydupasów a nie polityków ale ... mam rozumieć, że tak wygląda powszechnie rozumiana uwaga polityków na głos przeciętnego człowieka i przyszłego wyborcy?

--- Koniec cytatu ---
A czego się spodziewałeś ? Że może 2 na 100 nie odpisze ?? Jeśli tak to to odstaw Prozac czy cokolwiek tam bierzesz...

MrMaaX:

--- Cytat: melhior w Styczeń 26, 2012, 12:38:52 ---no teraz prywatni prawnicy od acta będą wyznaczać wielkość kary, będzie ciekawie... :)

--- Koniec cytatu ---
Ty te głupoty sam wymyślasz czy ktoś Ci podpowiada?

Isengrim:

--- Cytat: MrMaaX w Styczeń 26, 2012, 13:24:31 ---Ty te głupoty sam wymyślasz czy ktoś Ci podpowiada?

--- Koniec cytatu ---

Moze chce Ci naliczyc kare z ACTA za uzywanie jego wlasnosci intelektualnej (?) z forum. :D

Trefnis:
moze i kolega przesadzil ale jest tam zapis ze oprocz kary za samo przewinienie bedzie takze placilo sie za prawnikow (pelnomocnikow) strony wygranej,
a ze to nie beda male kwoty to chyba oczywiste

Dux:

--- Cytat: Trefnis w Styczeń 26, 2012, 14:16:58 ---moze i kolega przesadzil ale jest tam zapis ze oprocz kary za samo przewinienie bedzie takze placilo sie za prawnikow (pelnomocnikow) strony wygranej,
a ze to nie beda male kwoty to chyba oczywiste

--- Koniec cytatu ---

YYY wut ???
Przecież to oczywista oczywistość, która obowiązuje zawsze i wszędzie. Przynajmniej w polskiej procedurze tak cywilnej, jak i karnej. Nawet jak Cie sąd zwolni z kosztów sądowych, to w przypadku przegranej sprawy koszty pełnomocnika wygrywającego przeciwnika zapłacić musisz. Ten zapis ACTA niczego nie zmienia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej