Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[polish community] Z kim można polatać?
Doom:
Zaznaczyłem że z korpów wypowiadających się na centrali. Jakby ktoś nie widział to central ma też nieco więcej działów niż KSOD, FW i offtopic :P
Wiem że polacy latają w FW dla gallente i caldari, ale żaden z polskich korpów z tych milicji się tu chyba nie reklamował
Minna Hinata:
--- Cytat: Doom w Grudzień 31, 2011, 11:40:45 ---Zaznaczyłem że z korpów wypowiadających się na centrali. Jakby ktoś nie widział to central ma też nieco więcej działów niż KSOD, FW i offtopic :P
Wiem że polacy latają w FW dla gallente i caldari, ale żaden z polskich korpów z tych milicji się tu chyba nie reklamował
--- Koniec cytatu ---
Ponieważ są to corpy międzynarodowe z zastrzeżeniem rekrutacyjnym "Invite Only - You must get vouche from full corp member".
Po ludzku i łopatologicznie - idiotów nie przyjmujemy, zbieranie z ulicy to w amarr i minmatar.
Dec Apilatour:
uhh, nie wiem gdzie tu trolowanie z mojej strony, po prostu opisałem czym nasza korporacja zajmowała się w ciągu dwóch dni, aby trochę wpłynąć na nasz dosyć jednostronnie kształtowany wizerunek w pl community i co? i od razu dostałem idiotą na twarz, cóż poziom forum zbyt wysoki, jak dla mnie;/
Ranshe:
Nie tam za wysoki, tylko po prostu przypełzł jakiś gołodupny troll z krzaków czy innego wormhola, który nawet nie potrafi poprawnie nazwy swojego korpa napisać. :)
Dec - a co jest złego w wizerunku masterów Kampy w Eszur ;D
sarhi:
kill po killu ? 30 20 ? realnie podzielcie sobie te kille przez 50% a potem policzcie ze mieszkańcy eszur tez spadają . Jak zaraz posypia się teksty z jakiego źródła wiem ile to będzie zabawnie
co do trolowania , no jak eszur kampi na farmerow to szacun . Wynika z tego że nie latacie na pvp a tak zachwalacie swoją korporacje
zresztą to nie jest chyba wątek który corp FW jest lepszy . Wróćcie do podstawowego tematu a nie spamu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej