Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[polish community] Z kim można polatać?
Dux:
Ktoś jeszcze ma wątpliwości co do realności ułańcuchowania w kupę polisz komiunity? :P
SokoleOko:
Nikt rozsądny chyba takich wątpliwości nie miał.
Ranshe:
--- Cytat: Draggston w Grudzień 30, 2011, 12:58:56 ---Szczerze mówiąc mam w głębokim poważaniu Twoje zdanie o mnie, jednak w gwoli wyjaśnienia napisze Ci: ucieka sie na stacje gdy widzi się brak szans na wygraną. Granica między odwagą a głupotą jest cienka, ja nie mam zamiaru jej przekraczać. Mam sto powodów dla których gram tak jak gram i nie czuje wstydu z powodu tego że "kampie" system. Pozdrawiam proPVPerów włóczących sie xx jumpów by zabić jednego szipa o/
--- Koniec cytatu ---
No, pamiętam też jak byliśmy w 3 w stabberach itp, to też, Azbuga przeskoczył w navy omenie, dobił do bramy i jak nam się aggro skończyło to już w Eszur nikogo, a wcześniej jak wyglądałem na samego to mnie 4 czy 5 was goniło. Pamiętam też któregoś z Mothry co mi uparcie jajo przez 5 systemów gonił w cepie, rozumiem że mam się spodziewać powtórki? :D
--- Cytuj ---btw: rozumiem że te żarty i docinki o kampieniu i uciekaniu na stacje wynikają z Twojej bezsilności, jak nie wiesz jak nas ubić to wyśmiewasz na centrali, trzeba ruszyć głową żeby zabić któregoś z nas, niestety albo na szczęście nie wielu się to udaje. Miłej gry życzę Ranshe...
--- Koniec cytatu ---
Żarty i docinki mój drogi wynikają z tego że lubię się śmiać i docinać ludziom. :) Bezsilność nie ma tu nic do rzeczy.
I dziękuję, gra mi się miło, nawzajem. :)
--- Cytuj ---może przypominasz sobie sytuacje gdy byliśmy w sosan gangiem cynabali a Ty ze swoimi corp mejtami siedziałeś grzecznie na spocie drejkami? więc proszę... nie rób ze mnie błazna publicznie na centrali...
--- Koniec cytatu ---
No pamiętam, chyba (drejki? hurki bardziej, ale mogło być), ale może też być, że mieszam teraz dwa spotkania. :) Sam napisałeś wcześniej o braku szans, a mi to wypominasz, że uznaliśmy że brak szans i was przeczekaliśmy na spocie? To jak to, wy możecię się chować, kiedy nie macie szans a my już nie? Bardzo interesujący dualizm :)
Podsumowując - wyluzuj Draggston. Skoro masz frajdę z kampienia Eszur, to fajnie, ale trzeba też mieć trochę dystansu i nie obrażać się, że ktoś uważa to za nudne i/lub śmieszne. Ja się nie obrażam, że ciebie śmieszy roamowanie po jednego killa.
Kharim:
Jedna rzecz- "kampa w Eszur(tm)" to juz solidna marka :) Chlopaki wiedza co robia i sa w tym dobrzy. Jedni wola lowienie ryb a inni pilke nozna- kwestia gustu. W eve jest tak samo.
sarhi:
co do polish protectorate to jest nas kilku pilotów szczerze to 8 osob , reszta to alty . Co do farmienia to dragston ma trochę racji latamy raczej w małych ekipach w przeciwnym kierunku niż eszur . co do tego campienia na gejcie to ja sobie daruje jak ktoś lubi stać pod brama i czaić się żeby zestrzelić kogoś w jajku to proszę to robić umiejętnie . ja tam na takie zabawy odbijam sie od ssa czasem ktory jest za brama i bs może sobie stać .
PC5 co się stało z bsi albo mi się wydaje albo za każdym razem jak wchodzę na wasz kanał jest was coraz mniej .
polskie community ? kiedyś o tym myślałem ale są Polacy dyplomaci i ci co się nie nadają wiec , raczej do tego nigdy nie dojdzie
była koza , szczerze to wstyd mi ze bylem w tym corpie z lol ceo
co do konkretnego pvp mamy młodych pilotów co się szkolą poza korporacja wiec zabieramy ich na spokojniejsze tereny
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej