Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[polish community] Z kim można polatać?
Teretalu:
--- Cytat: Gaunt w Grudzień 27, 2011, 11:27:58 ---niestety jesteśmy takim narodem, który uniemożliwia wspólną grę czy jednoczenie się, więc taki pomysł odpada. :D
Jeśli chodzi o takie pvp w miarę ( no powiedziałbym ofc, że bufu :D, ale nie można być narcyzem) to bsi ma całkiem ciekawy killboard.
--- Koniec cytatu ---
Nie jara mnie pykanie w czoko na tsie :(
Coldim:
IMO nie uda sie nawet zjednoczyc skirmishowcow na TS/luznym ally, nie mowiac juz o calosci polskiego community. "Gdzie 3 polaków tam 6 opinii" :P Sensowne latanie bylo w Cartelu, a i wtedy bylo delikatnie rzecz biorac sporo zgrzytow. Z perspektywy czasu to nie warto bylo psuc sobie krwi o pierdoly bo sensowne latanie w postaci chetnych FC z doswiadczeniem poszlo na urlop od EVE.
P.S
Pzdr dla ex-Cartel.
Draggston:
--- Cytat: Ranshe w Grudzień 26, 2011, 17:36:14 ---Czytanie ze zrozumieniem jak zwykle niektórym sprawia trudności...
PC5, a ci nowi amarrscy milicjanci? Polish Protectorate bodajże :) Widziałem ich ostatnio paru w okolicy Ardar, ale czy konkretnie coś robią i gdzie to nie wiem. Może się sami wypowiedzą ;)
--- Koniec cytatu ---
Czytanie ze zrozumieniem jak zwykle niektórym sprawia trudności...
Farmią iski jak to przystało na byłych członków KOZY...
Ranshe:
Przynajmniej nie spędzają 99% czasu na jednej bramie jak niektórzy.
A sorry, 90% czasu spieprzając na stację a 9% na bramie. ;P
Draggston:
Szczerze mówiąc mam w głębokim poważaniu Twoje zdanie o mnie, jednak w gwoli wyjaśnienia napisze Ci: ucieka sie na stacje gdy widzi się brak szans na wygraną. Granica między odwagą a głupotą jest cienka, ja nie mam zamiaru jej przekraczać. Mam sto powodów dla których gram tak jak gram i nie czuje wstydu z powodu tego że "kampie" system. Pozdrawiam proPVPerów włóczących sie xx jumpów by zabić jednego szipa o/
EDIT:
btw: rozumiem że te żarty i docinki o kampieniu i uciekaniu na stacje wynikają z Twojej bezsilności, jak nie wiesz jak nas ubić to wyśmiewasz na centrali, trzeba ruszyć głową żeby zabić któregoś z nas, niestety albo na szczęście nie wielu się to udaje. Miłej gry życzę Ranshe...
EDIT2:
no niestety dopiero teraz sobie przypomniałem, w swoich obliczeniach nie uwzględniłeś % kiedy nas nie ma w naszym systemie, może przypominasz sobie sytuacje gdy byliśmy w sosan gangiem cynabali a Ty ze swoimi corp mejtami siedziałeś grzecznie na spocie drejkami? więc proszę... nie rób ze mnie błazna publicznie na centrali...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej