Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[polish community] Z kim można polatać?
SokoleOko:
Kiedyś w PBN wybrałem się na nano roama w Machu. Strzelamy do jakiegoś carriera w Immensa, local solidne 50+, first responders lądują na gridzie, więc odbijam i alignuję, dlaczego ten Mach zbiera się na okulawiona krowa... mam afterburner (używałem go także do robienia misji) :facepalm:
Striker:
Widze, że mimo 2 lat mojej nieobecności w grze nadal pamięta się mi tego armaga ;) Pamiętam, że zanim padłem miałem niezłe WTF, czemu byłem tak blisko gatea. To były fajne czasy, kiedy c0ven i cartel dość mocno rywalizowały o złote gacie. I było to na korzyść polskiego community. Swoją drogą tamta akcja była niezłą wtopą dla obu stron. Dla mnie za moje mwd , dla FC Cartel za pozwolenie na ucieczke 50 bsów stojących na 0 z aggro, mając dwie floty po 2 stronach gatea ;) Ale wtedy to jakoś umknęło w natłoku trololo.
Wracajac do meritum, w PL community nie bedzie dobrze, dopóki nie wychowacie sobie nowych, dobrych FC. Złote czasy polskiej sceny to czasy, kiedy było aktywnych kilku b dobrych FC naraz w różnych korporacjach/sojuszach. Bo obecna sytuacja w grze raczej nie skłania nikogo do powrotu.
Casa Rankor:
--- Cytat: GlassCutter w Maj 29, 2012, 12:22:15 ---U nas ostatnimi czasy na topie jest nano drake Casa issue http://finisterrae.killmail.org/?a=kill_detail&kll_id=13385886
--- Koniec cytatu ---
No co chcialem sprawdzic czy po zniszczeniu nie bedzie eksplozji nuklearnej z tych reaktorow. Nie bylo :P
Wiec nie probjcie. :P
MiltisUmbrae:
No wiesz Garon jest trochę rzeczy dzięki którym ludzie Ci pamiętają mimo że nie grasz już od dłuższego czasu (na pewno nie 2 lata bo tyle to moja postać ma a latałem jeszcze w kilku Twoich flotach). Tak śmiesznych jak ten geddon czy rozkaz odskakiwania podczas bitki z sysolami kiedy poszedłeś afk wróciłeś i myślałeś że przegrywamy a flota w najlepsze masakrowała sysków. Jak i za Twoje floty LR hacy czy opanowanie i ogarnięcie którego nie miał potem żaden FC w c0ven.
Jonas:
No już mu tak nie słodź, bo jeszcze wróci. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej