Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[polish community] Z kim można polatać?

<< < (36/42) > >>

Isengrim:
A ja Wam powiem tak:
z Polskim community jest gdzie polatać i postrzelać, wystarczy na chwilę zrezygnować z przekonania, że się jest najbardziej zajebistym, ewentualnie pokazać FC'ując, że faktycznie jest się wystarczająco zajebistym. Ja sam żadnych pretensji do bycia zajebistym nie mam (noob jestem :D), ale za to mam co najmniej 3 ośrodki aktywności w EvE, z ktorych kazdy dostarcza nieco innej i ciekawej rozrywki.

C0ven w Stain i Esoterii daje dostęp zarówno do deep null sec roaming, jak i czasem do large scale pvp - sov wars (zwlaszcza od czasu TiDi) wbrew obiegowej opinii potrafią być bardzo ciekawe i dostarczają niesamowicie emocjonujących bitew. No i niedawno odkryta opcja "Boom, headshot!" z Tytana. :) C0ven urządza też roadtripy w różne ciekawe miejsca (na przykład na obrzeża Dronkowa i Great Wildlands).

Wizyty u Finis Terrae w Syndicate - perfect small scale pvp, ciągle ktoś się pojawia, walczy, przelatuje - na sporo wiekszym lighcie niz w sov war, ale i szanse na zabawe nie wymagajaca 3 godzin przygotowan duzo wieksze.

Lowsec - kiedy juz zupelnie brakuje czasu, pol godziny na ubicie jakiegos nooba albo zbaicenie gangu razem ze znajomymi. A do niedawna wspieranie naszych dzielnych milicjantow z BSI (mam nadzieje, ze wkrotce tez z -FS- uda mi sie polatac, to potwierdze ze uroki zycia ZOMOwca jeszcze sie wzmogly :)).

OK w przypadku Fi.Te i LowSec Slaughter to grupy miedzynarodowe, z pewnym udzialem Polakow, ale to tez element "adapt or die". I tyla. Kazda foma pvp jest fajna, uwazam ze kazdej warto sprobowac. :P Wiec nie marudzic, tylko szukac znajomych i latac tam, gdzie akurat macie czas/mozliwosci.

kamel:
raz spotkaliśmy C0ven i uber armaga garona :D

http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=151070   żeby nie było, że sobie wymyślam.

MiltisUmbrae:
toż to legendarny już, jedyny w swoim rodzaju Armageddon Garon Issue - z którego chyba wszyscy włącznie z właścicielem mieli bekę przez parę dni ;)

SokoleOko:
To był koszmarny błąd, że primarowałem Garona, ale z drugiej strony inaczej nigdy nie poznalibyśmy jego tajnego fitu (hint: prop module) ;)

EDIT: komentarze na killboardzie - priceless :D

GlassCutter:
Pamiętam tego armaga, newsa czytałem wprost z locala :D (Yarrr w tym czasie siedział w GW)

U nas ostatnimi czasy na topie jest nano drake Casa issue http://finisterrae.killmail.org/?a=kill_detail&kll_id=13385886

Takich błędów jest całkiem sporo, latały już u nas hurki i drejki na mediumowych shield extenderach, ktoś tu się kiedyś śmiał ze swojego vagasa na abeku :)
Najważniejsze to nie robić z tego dramy tylko zareagować tak jak c0venowy killboard :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej