Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
-A- Strikes Back
yalien:
Co do TS to się nie wysypał ale po prostu zatkał, osiągnąął max limit i ludziska krzyczały żę nie mogą się dostać.
Maka dostał freeza w bitce i trochę śmiesznie było (w przełożeniu na polski):
R17(albo inny rusek)
R17: Maka, widzisz te bombery?
M: jakie bombery?
R17: no te co bombią man tengusy, przesuń flotę !!!
M: jakie bombery, jakie bomby, przycież nikogo tutaj jeszcze nie ma?!?
R17: a carriery PL widzisz???
M: jakie carriery? Ku...a pewnie mam freeza a myślałem że to TiD
>:D
hahahahahahahahaahhaahahaha
Tak to wyglądało na początku. Szczęściem dla nas 1 bomb run był nieudany i żaden tengu nie spadł.
Wyobraźcie sobie że znowu mieliśmy Shadoo po bitce na TS (jakaś nowa tradycja :P ) i do 5 rano dyskutowaliśmy o bitce i EVE .
Ranshe:
--- Cytat: yalien w Marzec 07, 2012, 14:06:03 ---Wyobraźcie sobie że znowu mieliśmy Shadoo po bitce na TS (jakaś nowa tradycja :P ) i do 5 rano dyskutowaliśmy o bitce i EVE .
--- Koniec cytatu ---
Nagrywaj :)
Isengrim:
Ile tych Tengu w koncu Wam padlo, bo wszyscy probuja sie doliczyc i wychodzi od 37 do 80. :)
Also:
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=179437
Goons w Tengu!
yalien:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 07, 2012, 15:10:38 ---Ile tych Tengu w koncu Wam padlo, bo wszyscy probuja sie doliczyc i wychodzi od 37 do 80. :)
--- Koniec cytatu ---
Tego chyba nikt na razie nie wie :P. trzeba poczekać kilka dni coby kb się wykrystalizowały.
Szacunki mówią że spadło ich ok 40-50 wliczając w to:
- statki zgankowane poza polem bitwy i w drodze do c-j: sporo noobów paliło przez gankowane systemy
- statki utracone w d/c: było kilka
- zwalone w bitwie: tutaj problem bo przy takim obciążeniu kb jeszcze się chyba synchonizują. Poza tym jest kilka zdublowanych kili.
w sumie nie tak dużo jakby można się spodziewać. Sporo kili związanych z d/c trafiło się na początku bitki kiedy i makalu dostał d/c. Te statki wisiały non stop na gridzie w zasięgu do carrierów. Nie byli w s tanie odsunąć się na bezpieczną odległość.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: yalien w Marzec 07, 2012, 13:37:31 ---Poza tym, bez uprzedzeń, ale c0ven w tej chwili nie jest raczej rozpoznawalnym aliansem :-X. Po resecie w czasie inwazji na -A- nie ma też wysokich notowań w Triplu.
I nie głosic mi tutaj że to LAMBF/Ozzy to zrobił. Te opinie idą z korpów MVN, Black Aces, RAT, RSTQ ... oni wciąż ten reset pamiętają
To niestety nie pomaga
--- Koniec cytatu ---
Ale nikt niczego takiego nie glosi, ja nie widzialem ani jednego takiego posta na zadnym forum, ani w grze, zreszta przeciez to my was zresetowalismy, a nie wy nas. Wiec jezeli ktos sie nie orientuje jak bylo, to tylko byc moze korpy ktore tutaj wymieniles, typu Black Aces, Maverick Navy czy ocalali z Morsus Mihi, ale to juz w sumie nie jest takie bardzo istotne, no chyba ze dla kogos kto interesuje sie ich opinia na rozne tematy, albo dla kogos kto jest z nimi blizej zwiazany, jak np Ty ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej