Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

-A- Strikes Back

<< < (15/20) > >>

yalien:

--- Cytat: Rataxas w Marzec 07, 2012, 09:32:55 ---kolega od szpicli chce podnieść zapewne swojego ego :D albo ten jabber to jeden wielki dable agent albo i triple pracujący dla wszystkich... Hahah dobre rozbawiło mnie to.

--- Koniec cytatu ---

Mojego ego do tego nie mieszaj  >:D. Poza tym zdziwiony tym że wszyscy mają wszędzie szpiegów?
Owszem szpiedzy donosili na bieżąco o przygotowania jak i o zbliżających się flotkach. Poza tym nie napisałem że moi szpiedzy. Takich samych szpiegów których używa reszta świata EVE, którzy na bierząco bywają również na naszym TS-ie.
Wy zapewne ich nie macie co ... ?  :P.
Żal ściska?

Isengrim:
Zostalem 3 razy zaraportowany jako szpieg na flocie ROL/AAA. Biedne misie nie rozrozniaja corpa coven (w PL) od aliansu c0ven. :)

Poza tym bitwa byla epicka, szkoda ze za kazdym razem wwarpowywalem sie jakies 5-7 km od granicy locking range bombera i zalapalem sie na jakas zenujaco mala ilosc killi. A na bombing runa vs. goons w ogole tak mi zmulilo klienta, ze jak mi sie grid zaladowal to bylo po wszystkim.

yalien:

--- Cytat: Isengrim w Marzec 07, 2012, 13:28:54 ---Zostalem 3 razy zaraportowany jako szpieg na flocie ROL/AAA. Biedne misie nie rozrozniaja corpa coven (w PL) od aliansu c0ven. :)

Poza tym bitwa byla epicka, szkoda ze za kazdym razem wwarpowywalem sie jakies 5-7 km od granicy locking range bombera i zalapalem sie na jakas zenujaco mala ilosc killi. A na bombing runa vs. goons w ogole tak mi zmulilo klienta, ze jak mi sie grid zaladowal to bylo po wszystkim.

--- Koniec cytatu ---

Tak, ten corp coven w PL robi niezłe zamieszanie. Jak zresztą pewnie zauważyłeś jest sporo nowych corpów które nie bardzo radzą sobie z rozpoznawaniem południowych aliansów.
Zresztą trzeba powiedziec że standingi na gridzie też dziwne rzeczy pokazywały. Widziałem c0venowego sabra hounda (thx mike mm) zmeltowanego przez chyba SOLAR-ów. U mnie też pokazywało go jako neutrala...
Jak widać po kb było sporo ff w gridzie. Makalu był w-ny kilkakrotnie bo on znowu niczego nie widział. żadnych standingów, i były problemy z wywoływaniem celi.

Poza tym, bez uprzedzeń, ale c0ven w tej chwili nie jest raczej rozpoznawalnym aliansem  :-X. Po resecie w czasie inwazji na -A- nie ma też wysokich notowań w Triplu.
I nie głosic mi tutaj że to LAMBF/Ozzy to zrobił. Te opinie idą z korpów MVN, Black Aces, RAT, RSTQ ... oni wciąż ten reset pamiętają
To niestety nie pomaga

mike mm:

--- Cytat: yalien ---...Widziałem c0venowego sabra zmeltowanego przez chyba SOLAR-ów. U mnie też pokazywało go jako neutrala...

--- Koniec cytatu ---
Trochę inaczej, to c0venovy hound (http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=179417), konkretnie mój  >:D został zmasakrowany przez sabra pod stacją. Wcześniej spać poszedłem ale bitka mnie ominęła  >:(

Isengrim:
Mielismy troche petowych / blue aliansow AAA na neut i one mialy nas. Czesc (0ccupational Hazard, Echoes of Nowhere) splusowala sie na bitke (ale dopiero po stuknieciu mike'a :(- tak jak mike napisal, Sabre byl od [O H] a nie od nas.  ), wlasciwie mielismy problem tylko z FAIL'ami, ktorych bylo za duzo i mieli nas w pompie (malo co mnie nie rozstrzelaly jakies ich tornada, ale dzieki TiDi ucieklem :) ).

Co do Makalu to z tego co slyszalem to w pewnym momencie wysypal sie Wasz TS i w ogole dowodzenie flota stalo sie niemozliwe (nie mowiac o 3 flotach, broadcasty we flocie ROL'kow byly tak z dupy, ze w ogole nie szlo sie zorientowac gdzie sa targety).

Overview po prostu zbzikowalo jak wrzuciliscie Nyxy, widzialem wszystkie mimo blue standingow do AAA.

A co do rozpoznawalnosci c0venu to coz... zycie. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej