Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
-A- Strikes Back
Isengrim:
--- Cytuj ---Deploying to Venal (totally no troll)
From: Makalu Zarya
To: Against ALL Authorities [.-A-.]
ALLIANCE
Remove Label
[4:55:12 PM] herculetz: Let me make this clr
[4:55:34 PM] herculetz: If we see goons drakes in c-j
[4:57:10 PM] herculetz: I will come to venal to kill you and will blue raiden
[4:57:32 PM] herculetz: Or whoever it is who fights u
i'm totally not trolling here, moving to Venal (where the fuck is that anyway) tomorrow
ships to bring in order of importance
Hurricane > Rupture > Rfiter
Everything else will be just overkill
-Maka
ps. totally no troll...anyway so where is Venal?
--- Koniec cytatu ---
tl;dr
AAA uwaza, ze ich blue lista jest za krotka. >:D
yalien:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 07, 2012, 16:14:17 ---Ale nikt niczego takiego nie glosi, ja nie widzialem ani jednego takiego posta na zadnym forum, ani w grze, zreszta przeciez to my was zresetowalismy, a nie wy nas. Wiec jezeli ktos sie nie orientuje jak bylo, to tylko byc moze korpy ktore tutaj wymieniles, typu Black Aces, Maverick Navy czy ocalali z Morsus Mihi, ale to juz w sumie nie jest takie bardzo istotne, no chyba ze dla kogos kto interesuje sie ich opinia na rozne tematy, albo dla kogos kto jest z nimi blizej zwiazany, jak np Ty ;)
--- Koniec cytatu ---
Cat :) Ty jak zwykle wiesz wszystko lepiej :) best cat, trolling Cat
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: yalien w Marzec 07, 2012, 16:59:24 ---Cat :) Ty jak zwykle wiesz wszystko lepiej :) best cat, trolling Cat
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem. Napisales przed chwila, ze pogloski na temat, ze AAA zresetowalo C0ven pod wplywem Ozziego sa nieprawdziwe, a ja odpisalem, ze nie slyszalem zadnych takich poglosek, tym bardziej ze bylo na odwrot - a teraz Ty mi piszesz, ze ja jak zwykle wiem wszystko najlepiej, i okreslasz terminem "troll", edytujac jednoczesnie swojego posta... Chyba rozumiem, jak to sie stalo ze zrekrutowales Gobbinsa do korpa ;D
yalien:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 07, 2012, 17:11:43 ---Nie rozumiem. Napisales przed chwila, ze pogloski na temat, ze AAA zresetowalo C0ven pod wplywem Ozziego sa nieprawdziwe, a ja odpisalem, ze nie slyszalem zadnych takich poglosek, tym bardziej ze bylo na odwrot - a teraz Ty mi piszesz, ze ja jak zwykle wiem wszystko najlepiej, i okreslasz terminem "troll", edytujac jednoczesnie swojego posta... Chyba rozumiem, jak to sie stalo ze zrekrutowales Gobbinsa do korpa ;D
--- Koniec cytatu ---
Cat to nie miejsce na flamewar, poza tym Twoje zdolności do manipulacji są znane w polskim komunity. Przyjmij do wiadomości że napisałem to co napisałem spodziewając się Twojego trolla. :P. Poza tym wolę zrekrutować Gobbinsa niż Cat-a który parafrazując znane przysłowie: "Dużo ryczy ale mało kili daje". >:D.
Platfusek:
--- Cytat: yalien w Marzec 07, 2012, 19:18:29 --- Poza tym wolę zrekrutować Gobbinsa niż Cat-a który parafrazując znane przysłowie: "Dużo ryczy ale mało kili daje". >:D.
--- Koniec cytatu ---
aha czyli lepiej miec w korpie awoxerow ktorzy strzelają po ludziach z twojego aliansu niz takich ktorzy bija hostow. Gratuluje logiki i geniuszu obyś był rekruterem jak najdłużej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej