Śmietnisko > Flamewar

Czy moj CEO mnie oszukal ?

<< < (7/19) > >>

ZharV:

--- Cytat: Villq w Październik 03, 2011, 00:44:54 ---Śmierdzi niezłą prowokacją i antyreklamą  :D. Ciekawe komu zależało na umieszeczniu tego posta na centrali i czyim altem jest killer290. BTW good troll  ;D

--- Koniec cytatu ---

Zdecydowanie uważam, że w myśl tej Macierewiczowskiej teorii to pewnie alt kogoś z c0ven, albo Nergal ;p

Nitefish:
Chyba źle mnie zrozumiałeś Doom. Napisałem, że takich podstawowych rzeczy uczą w UA (nie wnikam, czy Domin był w UA czy nie). Nie łap zbędnego ciśnienia na początku tygodnia.

Swoją drogą jakaś dobra dusza z korpa mogłaby go przeprowadzić z hi do null, mając bm'ki na kłopotliwych bramach nie jest to chyba problemem.

akira akawa:

--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 03, 2011, 09:27:01 ---  albo poczekam az podbijemy ta stacje :]

--- Koniec cytatu ---

lolz

PS kolega Domin wyladowałw Trzcicielach Kawy tym korpie (którego założycielem jest pan kell tarhun , który chyba do wczoraj był szefem szkoleniowego korpa lambów -nagle przestał być:)) który podbijał system Chribby ...
ehhhh....

[G T S]-domin1:
Jump Clone nie moglem uzyc poniewaz go juz uzylem wczesniej skaczac z feythabolis do jita  a jak dorwalem  sayida  ( jak sam mi pisal  ze logoje sie raz na 2 tyg bo jest na urlopie i ma inna gre a eve  jest zjebane ) to kazal mi sobie przyleciec po  shipy bo nie  ma innej mozliwosci zeby mi je przekazac, nawet jak tam dolecialem to  nie mial czasu   dopiero po moim watku  na centrali  zlalezili czas .     A i nie jestem niczyim altem                                                                                                                                             

Nitefish:
Jak to ktoś słusznie zauważył - kontraktem można przekazać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej