Śmietnisko > Flamewar

Czy moj CEO mnie oszukal ?

<< < (6/19) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Październik 03, 2011, 08:49:37 ---A Ty znowu nie w kuchni? Coś za długi masz ten łańcuch ;].

--- Koniec cytatu ---

No to mi pojechales, teraz zjaram cegle i pobiegne do mojej kuchni z placzem  :D
A teraz ladnie odpowiedz, czemu zabrales sobie korpowe BPO odchodzac.

sc0rp:

--- Cytat: eloelo link=topic=10000.msg167429#msg167429 ---Ciekawe jak ty byś sie czuł jak byś siedział w jajcu przez 11 dni i codziennie sie prosił o swoje statki?
--- Koniec cytatu ---
ja? Coz a) sam sobie shipy przewalam, b) jakbym z jakiegos powodu nie mogl to poprosilbym na privie kogos kto wiem ze zeby sie palilo i walilo to mi przewali shipy c) jesli bym nie mial takiej osoby w ally/corpie to kupilbym shipa na markecie i juz

W sumie nice thread jest szansa ze to nie bedzie nudny poniedzialek o ile admin bedzie mial dobry humor ;)

@kiler290 jakbys chcial te shipy sprzedac to ja je chetnie kupie za 70% jita ;) i sobie transport zoorganizuje  albo poczekam az podbijemy ta stacje :]

Doom:
[admin]Dobra Pany bo zaczynacie przeginać. Temat został przeniesiony do KSOD, jak będę miał chwilę to może nawet zepnę go z jakimś o LFN (jeśli jeszcze wszystkie nie są już we flame). A teraz grzecznie mi tu bo....[/admin]

Nitefish:
Wiecie co, aż ciężko sobie wyobrazić jak można wygenerować tyle problemów w korpie/sojuszu (nie wnikam kto zawinił). To lepsze niż brazylijski serial, bez kitu.

@Domin1 - bez obrazy ale... skakanie przez jump clony było w Unseen Academy. Jak wybierasz podróż covertem i kilka razy z rzędu giniesz w tym samym miejscu to znaczy, że coś robisz źle.

Jak nie ogarniasz takich podstaw to po prostu może powinien się zastanowić czy null jest obecnie miejscem dla Ciebie. Nie piszę o tym z przekąsem, po prostu  szkoda zepsuć sobie przyjemność grania szarpaniem się w ten sposób.

Doom:
Po employment i kartotece (a raczej jej braku) wnioskuję że Domin1 raczej niewiele (czytaj nic) nauczył się w UA. Więc Nite byłbym wdzięczny za odtentegowanie się od tego elementu jego kariery oraz efektów programu edukacyjnego

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej