Śmietnisko > Flamewar

Czy moj CEO mnie oszukal ?

<< < (5/19) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Mona X w Październik 03, 2011, 04:06:42 ---Targetery kompresują tylko tryta.
A tak BTW mam 7x 425mm ME 200, PE100. :]

--- Koniec cytatu ---
o nice, no nic jak sie raile skoncza badac to wrzuce passive targetery.

no prosze nawet z tak flejmogennego threada sie czlowiek czegos nowego o mechanice eve dowie ;)

eloelo:
noo niby nie ma oszustwa czyli Domin już sie dowiedział co sie stało :P
Swoją drogą to on tylko pytał o rade...
A ja po prostyu nie lubię kłamców a tu widziałem juz kilka ty to pewnie nazwałbyś ładnie przejęzyczenia hehe:

Widget pisze :

na forum że sie logował kilka razy i to tylko po to żeby oddac fanty [ jaki to dobry facet]
na czacie z Dominem że chyba wie ze nie grał 2 tygodnie hehe [ wcześniej pisał ze przeprowadzka była 11 dni temu]
na TS mówi wprost ze ma inne zajecia albo gra w LOLa hehe

na forum zdziwiony ze Domin leciał tam z buta
na czacie każe mu lecieć ...
na TS pewnie znowu miał ważniejsze sprawy...

Ciekawe jak ty byś sie czuł jak byś siedział w jajcu przez 11 dni i codziennie sie prosił o swoje statki?
Co do reimbustów i moich doświadczeń w tym korpie to włąśnie było tak samo - oni zawsze mieli ważniejsze rzeczy na głowie
Dlatego pokazałem jak działa ten korp - oszukali mnie bo zapewniali ze wywiozą kazali pomagac w zwożeniu shipów i nagle z niczego nowa decyzja - nie weźmie tylko mojego kontraktu bo nie ma czasu ...
z logów sie doczytałem o czwartej przeprowadzce do Feythabolis w ciągu 2 tygodni ...
Kazali latać nie bać sie strat bedą reinbusty i myślisz ze ja sie pytałem o nie na 2-3 tydzień ? nie - pytałem się po miesiacu [ i tak wytrzymali ze mna na TS jeszcze 2 tygodnie ]
ale kasy nie oddali hehe
Co do trita to myślisz ile partsów zrobisz z 130 mln ? wyjdzie z tego pół matki?
Mnie to juz wisi ale nie lubie kłamców - mógł napisać w temacie że miał lenia juz sie zmobilizował i oddał statki ale nie - oni dalej się kreują na zajebisty poważny korp i tylko matka Terasa jest od nich lepsza ..
Co do ogarniania tej gry i niańczenia to gość był przecież w ich akademii a potem w ich korpie i tu sie rodza następne pytania :
to czego oni uczą w tej akedemii ?
to kto u nich lata w korpie ?
Kto by chciał siedziec w takim korpie jak CEO albo właściciel korpa tłumaczy sie że ma lenia ? nie loguje sie 2 tygodnie . nie wywiazuje z terminów , z umow , z obietnic ?
teraz czekam kiedy alians kopnie ich w dupsko
Według mnie to lansują sie na zajebisty korp a tu nagle kupa ...

CMHQ_Widget:
Widzę Sculo że nadal zgrywasz zbitego pieska. Powiedziałem Ci, że wywożenie stuffu z głównego systemu SE kiedy są ostro cięci na AAA jest złym pomysłem bo chłopaki wiedzą co robią i szkoda rurki. Co do aktywności w korpie, tak samo jak reszta AAA przeżywamy zły okres. No ale co tam ;]. Nie dosyć że masz własne teorie, to jeszcze centralnie przy ludziach nazwałeś mnie złodziejem "bo jak odejdę z gry to na pewno okradnę korpa" (zauważyłem ostatnio, że to jest dowód wystarczający w Polish Community :D), wyciągałeś ludzi z korpa i teraz się jeszcze żalisz bo zostałeś wyrzucony.

Heh, ja nie wiem o co chodzi, że ciągle wszyscy rzucają oszczerstwa pod naszym adresem o bycie złodziejem, chyba wszyscy słuchacie tych samych panów w COVEN co lubią nas hejtować ;]. Jak nie chcieliśmy dredy COVEN ukraść (ostatecznie stanęło na tym że Jonas miał burdel w papierach i brakuje kilku dredów, to jeszcze Skeer wziął prywatnego dreda Ozziego). Potem nas Skeer oskarżył o kradzież expellowanego kontraktu. Teraz statki za kilka milionów chcieliśmy ukraść i w ogóle to kradniemy reimbursy statków. LOL. A potem sprzedajemy na Allegro :D.

Dla mnie EOT, ale jak masz ochotę się jeszcze pożalić wal śmiało ;).

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Październik 03, 2011, 08:43:07 ---

Heh, ja nie wiem o co chodzi, że ciągle wszyscy rzucają oszczerstwa pod naszym adresem o bycie złodziejem

--- Koniec cytatu ---

Skeer ladnie przeprosil, a ty i tak ciagle sie poslugujesz ta historia z kontraktem, zeby cos udowodnic... Wiget, kiedy oddasz wszystkie korpowe BPO ktore ukradles z RAVE odchodzac?

CMHQ_Widget:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Październik 03, 2011, 08:46:35 ---Wiget, kiedy oddasz wszystkie korpowe BPO ktore ukradles z RAVE odchodzac?

--- Koniec cytatu ---

A Ty znowu nie w kuchni? Coś za długi masz ten łańcuch ;].

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej