Śmietnisko > Flamewar
Czy moj CEO mnie oszukal ?
sc0rp:
Killer290 ty zamiast lamac regulamin wklejajac chatlogi, ktore notabene pokazua ze jestes sprytny jak dziecko we mgle to lepiej zaaktualizuj sobie profil na centrali, bo eve gate twierdzi ze nie jestes czlonkiem korporacji lamb ani czlonkiem sojuszu -a- https://gate.eveonline.com/Profile/domin1
Gj widget czy kto tam go kicknol bez ostrzezenia
Goomich:
--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 03, 2011, 02:58:02 --- A odnosnie trita to wiesz to najbardziej pozadany surowiec w null jak sie capsy+ buduje, dlatego ze jest za tani w jita zeby go kopac w null w zwiazku z tym markety w null cierpia notorycznie na jego braki lub totalny overpricing (w deklu byl kiedys po 9 isk za sztuke),
--- Koniec cytatu ---
WTS 2x Passive Targeter BPO ME 200 (albo coś koło tego). :P
eloelo:
--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 03, 2011, 02:58:02 ---@eloelo hahahha samemu trzeba bylo wozic iteronem ten swoj stuff, a nie zadac od kogokolwiek aby
ci go przewiozl - po takim poscie to sie nie dziwie ze widget sie olal.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki Dark że zwróciłeś na mnie uwagę :P Czekałem kiedy wtrącisz swoje 3 grosze jak zawsze pisząc o czymś o czym nie masz pojęcia...
może ci wytłumaczę , nie miałem czasu wozic tego iteronem bo :
nie mam na niego skili
obiecywali że wywioza to korpowym JF
w tym czasie woziłem shipy wszystkich korpowiczów ze stacji do tytka
dopiero po zwiezieniu wszystkiego do tytka Widget powiedział że nie weźmie mojego kontraktu ,
zaproponowałem mu że odkupie od korpa ten trit bo wiecej strace na stufie ale co on zrobił?
znowu wyszedł z TS ...
Był jeden normalny kolega który w czasie naszej roznmowy zaproponował przewiezienie tego rurką
ale Widget mu to odradził a ja to olałem bo nie chciało mi sie prosic byly dupka żeby wypełnił swoja obietnicę
Przeprowadzka z GE 8 była na poczatku mojej kariery w LFN każdy może sprawdzić datę kiedy stamtąd
uciekaliśmy i nie bardzo rozumiem za co miałby akurat mnie olać ..
Potem doszły wstydliwe pytania o reinbusty bo na CTA mielismy latac przymusowo ,
następne wstydliwe pytania czemu na CTA lecimy wszyscy trzech - pieciu z 130 osobowego korpa ,
następne wstydliwe pytanie to czemu Ozii chciał oszukać na matce kolege
Teraz wiem że to jest normalna polityka korpa ale chyba każdy musi sie sam przekonać i zapłacic za naukę ,
Widać to po postach Widgeta i chatlogach a ty Dark chyba czegos nierozumiesz albo jestes jakiś dziwny ,
bo co innego oszukiwać kogoś na gridzie a oszukiwać swoich korpowiczy .
sc0rp:
ja generalnie to tu nie widze oszustwa, ot widget nie mial czasu/mial lenia - wielkie mi rzeczy. no chyba mi nie powiesz ze widget sie polaszczyl na ravena + kilka bc - toc to max 500-600mil zakladajac ze maja fit full t2. ponadto uwazam ze jak ktos idzie do 0.0 to musi umiec zadbac o siebie i swoj stuff, a nie rzucac sie bo ktos komus paczki nie zabral. po to jest hisec i concord ktorzy sluza do nianczenia - idziesz do 0.0 = jestes samowystarczalny lub liczysz na laske pilotow jfow wzglednie akceptujesz to ze stuff moze zostac lockniety. dla mnie proste, dodam ze nie mam jfa a swoje sie nasluchalem jak kto dzieciarnia placze bo ktos im paczki nie zabral.
odnosnie reimbusta i cta to sie nie wypowiadam bo nie jestem membersem owiec, aczkolwiek czekanie na kase 2-3 tyg nie jest mi obce i nigdy nie robilem dramy z tego powodu ;).
co do trita to nie chodzi oto zebys odkupil tylko oto ze za te iski chodzbys zaplacil 100x cene jita matki z iskow nie zbudujesz (conajwyzej kupisz ;).
--- Cytat: Mona X w Październik 03, 2011, 03:12:12 ---WTS 2x Passive Targeter BPO ME 200 (albo coś koło tego). :P
--- Koniec cytatu ---
hehehe chyba 425mm raile maja lepsza kompresje ;) i uprzedzajac Twoja nastepna oferte to mi sie bada kilka sztuk
Goomich:
--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 03, 2011, 03:51:53 --- hehehe chyba 425mm raile maja lepsza kompresje ;) i uprzedzajac Twoja nastepna oferte to mi sie bada kilka sztuk
--- Koniec cytatu ---
Targetery kompresują tylko tryta.
A tak BTW mam 7x 425mm ME 200, PE100. :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej