Śmietnisko > Flamewar

Czy moj CEO mnie oszukal ?

<< < (3/19) > >>

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Mona X w Październik 03, 2011, 00:56:32 ---Próbujesz mi wmówić, że roczniak, od pół roku siedzący w noobsekowych korpach i w dwóch uczelniach, nie wiedział o clone jumpach, ani jump clonach?

--- Koniec cytatu ---

Spytaj chłopaków jaka była moja reakcja na TSie jak to usłyszałem...

Tłumaczył się, że mu kazałem przylecieć to przyleciał.

eloelo:

--- Cytat: Mona X w Październik 03, 2011, 00:56:32 ---Próbujesz mi wmówić, że roczniak, od pół roku siedzący w noobsekowych korpach i w dwóch uczelniach, nie wiedział o clone jumpach, ani jump clonach?

--- Koniec cytatu ---
Ja to mogę wytłumaczyć ... CEO w LFN akademy był ...Kell Tarhun więc czego on ich mógł nauczyć jak sam nic nie umie  :P
Pierwsze miejsce gdzie mieli przenieść shipy  to LGK , po tygodniu stwierdzili że wszyscy mają lecieś do Orvolle ale tam dostali kilka razy wpierdol i znowu zmiana planów na powrót do LGK żeby latać znowu z aliansem
system 9RQ został mu podany niedawno ze tam są obecnie tytki i dzisiaj mu kazał tam lecieć Widget.
Co do reakcji Widgeta na TS to spierdolił jak sie Ozzy zapytał Domina który idiota kazał mu tam lecieć...

tak tak czyli gość przez 11 dni upominał sie o swoje statki codziennie na TS a ty nie miałeś czasu ich wydać?
A przyleciec na stacje to po co mu kazałes? i kiedy ? 11 dnia? Jako dyrek mogłeś mu wszystko włozyć w jego zakłedkę bez jego udziału .
Zresztą wszyscy u ciebie w korpie wiedza jak to jest z przeprowadzkami .... Mnie odmówiłeś przewiezienia 100 k m3 stufu wartego ponad 10 B z GE-8JW
do dzisiaj go sprzedaje hehe "bo musiałeś wywieść 130mln tritanium na matki " [ swoją drogą podobno wywiozłeś trita a zostawiłeś cały mexallon hehe ale w tym korpie wszystko jest możliwe :P
A może jak przez półtora miesiaca nie wypłaciliście reinbustu za stracone statki podczas CTA to też nie chciało ci sie czekać 15minut ?
Ciekawe czy pobraliscie kase z alliansu za nie ale myśle że tak bo tylko tacy cwaniacy jak wy próbują sprzedac korpowiczowi sam kadłub supera za 18B
 [Podobno alians dopłacał połowe do takiego shipa ale w LFN tylko doliczają połowe ceny hehe]
W twoje tłumaczenia nie wierzą nawet twoi korpowicze bo widac jak ich ubywa i nawet wcielenie akademii nie skryło ubytków ....
żeby nie było że prowokacja i czyiś alt to link do mojego konta
http://kb.lfn-online.pl/?a=pilot_detail&plt_id=30462

Goomich:

sc0rp:
Buahahahahaahahah no jp, gosc ma ravena i kilka bckow corp robi mu laske ze mu przewali a ten fochy strzela. Mysle sobie pewnie nie zly kozak, ciagnie kb lfnu i dlatego sie zirytowal a tu jeb niespodzianka ludzie z rentierskich sojuszy maja lepsze staty  /facepalm. Ja nie kumam ludzi ktorzy ida do 0.0 a nie potrafia sie ogarnac i w czasie jakiejs przeprowadzki zawracaja dupe zeby im shipy przewiesc i to jeszcze zajmuja pozycje roszczeniowa tymbardziej ze afaik ta przeprowadzka to raczej ewakuacja byla. Ofc trzeba sobie pomagac nawzajem ale nie z takim podejsciem.

@eloelo hahahha samemu trzeba bylo wozic iteronem ten swoj stuff, a nie zadac od kogokolwiek aby ci go przewiozl - po takim poscie to sie nie dziwie ze widget sie olal. A odnosnie trita to wiesz to najbardziej pozadany surowiec w null jak sie capsy+ buduje, dlatego ze jest za tani w jita zeby go kopac w null w zwiazku z tym markety w null cierpia notorycznie na jego braki lub totalny overpricing (w deklu byl kiedys po 9 isk za sztuke), a mexallon dostaniesz w normalńych cenach na kazdej stacji.

Ech Widget masz zdrowie do tych swoich (ex)membersow, widze po eve-killu ze problem solved ;) i bardzo dobrze mu tak ciekawe jak teraz wywiezie tego swojego ravena i te bcki - bo patrzac po statach to on ich do walenia w kwadraty nie uzywal.

@mona zajefajny obrazek ;)

[G T S]-domin1:
[admin]Na tym forum panują bardzo sztywne i restrykcyjne zasady wklejania logów. Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.
Doom[/admin]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej