Eve Online > Crucible
Time Dilation
Ranshe:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 23, 2012, 17:27:38 ---Ciekawe kiedy Darek strzeli focha na npc 0.0 :D bo nie ma anomalek/jb/bo market ubogi
--- Koniec cytatu ---
Bo w systemie są neuty i strach wydokować?
Btw miałem lepsze zdanie o korpie Sokoła ;D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Ranshe w Luty 23, 2012, 17:56:38 ---Bo w systemie są neuty i strach wydokować?
--- Koniec cytatu ---
+1 :D
Widze ze niektorzy nadal probuja rozmawiac z Darkiem na powaznie ;D
SokoleOko:
--- Cytat: Ranshe w Luty 23, 2012, 17:56:38 ---Bo w systemie są neuty i strach wydokować?
--- Koniec cytatu ---
Panoooooowie.
1) Każdy może u mnie dostać szansę i ma miesiąc na udowodnienie mi, że da sobie radę. Dark podjął wyzwanie i szansę dostał. W dodatku, jeśli wytrzyma w NPC 0.0 - wszystkim Wam będzie łyso :P
2) Po drugie mój korp ma się nijak do dyskusji tutaj.
Sam wyniosłem się do DWISH, bo miałem dość dużych bitek - czy lag, czy TD - jeden pilot gówno znaczy. I to mnie odrzuca.
GlassCutter:
Sokół ja rozumie że każdy dred/carrier w tak małym sojuszu się liczy, dobrze też mieć matkę no ale kurde są granice ;)
Villq:
Widze że większośc osób wypowiada sie tutaj o TD a nie było ich na bitce na której był dark. I was there! Bitwa była beznadziejna. Zero dynamizmu. Nie dość że był TD to był jeszcze lag. Strzelanie misajlami w takiej bitce mija się z celem. Moduły aktywowały się z gigantycznym opóźnieniem. Przed TD byłem na kilku bitkach o podobnej liczbie osób i walka była dynamiczniejsza i ciekawsza wystarczyło wyłączyć autorepeat na modułach i grało się znośnie. Tutaj zdecydowanie nie było znośnie. Trzeba wspomnieć tez o tym że poruszanie się flotą 200 osób z TD jest w zasadzie niemożliwe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej