Eve Online > Crucible
Time Dilation
Ranshe:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 23, 2012, 19:32:57 ---Sokół ja rozumie że każdy dred/carrier w tak małym sojuszu się liczy, dobrze też mieć matkę no ale kurde są granice ;)
--- Koniec cytatu ---
No dokładnie, trzeba się trochę szanować ;)
Rash'kan:
Fakt podrozowanie z tidi jest straszne, wszystko trwa 5-10 razy dluzej a na bramie i tak lag jak kiedys.
Z modulkami no coz ja nie mialem problemu w huginnie, logistki tez dawaly transfer na czas no i mozna kontrolowac co robi ship, nastepnym razem biore jakiegos cep/dictor killera.
Nie wiem jak dreje i maele, ale supportowi na pewno gra sie lepiej.
Imo wciskanie f1 i blob fajty to zawsze byl tylko obowiazek no i moze okazja do nabicia 60 killi z eff 100%.
Lag czy tidi funu nigdy za wiele nie byl
A reset klienta?
Dla mnie to zawsze to oznaczalo koniec gry, bo nie dawalo sie juz zalogowac.
Ah a freeze albo dc FC to bylo cos.
Doom:
--- Cytat: Ranshe w Luty 23, 2012, 20:20:36 ---No dokładnie, trzeba się trochę szanować ;)
--- Koniec cytatu ---
Zwłaszcza że to nie jest char capsowy Darka :P
Sokole wylatujesz z mojej listy szanowanych pvperów :P
sc0rp:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 23, 2012, 17:27:38 ---Ciekawe kiedy Darek strzeli focha na npc 0.0 :D bo nie ma anomalek/jb/bo market ubogi
--- Koniec cytatu ---
Jak mi wallet wyschnie :P a mu to nie grozi chyba,ze...matkom pozwola dokowac :P
@Ranshe
Ciekawe jest to ze ja w ciagu dwoch dni (czyli kiedy zmienilem corpa) zamordowalem wiecej niz Ty przez ostatnie dwa tygodnie...a to przeciez ja jestem carebear :]
--- Cytat: SokoleOko w Luty 23, 2012, 19:00:29 ---2) Po drugie mój korp ma się nijak do dyskusji tutaj.
--- Koniec cytatu ---
this
--- Cytat: GlassCutter w Luty 23, 2012, 19:32:57 ---Sokół ja rozumie że każdy dred/carrier w tak małym sojuszu się liczy, dobrze też mieć matkę no ale kurde są granice ;)
--- Koniec cytatu ---
fyi Shiny dopiero sie bedzie uczyc latac capsem, ale to za jakies....1,5-2 lata jak skonczy wszystko inne wliczajac galenciaki
--- Cytat: Villq w Luty 23, 2012, 20:09:43 ---Widze że większośc osób wypowiada sie tutaj o TD a nie było ich na bitce na której był dark. I was there! Bitwa była beznadziejna. Zero dynamizmu. Nie dość że był TD to był jeszcze lag. Strzelanie misajlami w takiej bitce mija się z celem. Moduły aktywowały się z gigantycznym opóźnieniem. Przed TD byłem na kilku bitkach o podobnej liczbie osób i walka była dynamiczniejsza i ciekawsza wystarczyło wyłączyć autorepeat na modułach i grało się znośnie. Tutaj zdecydowanie nie było znośnie. Trzeba wspomnieć tez o tym że poruszanie się flotą 200 osób z TD jest w zasadzie niemożliwe.
--- Koniec cytatu ---
Nic dodac, nic ujac.
SokoleOko:
--- Cytat: Ranshe w Luty 23, 2012, 20:20:36 ---No dokładnie, trzeba się trochę szanować ;)
--- Koniec cytatu ---
...a nie siedzieć w ORMO... e... znaczy w milicji :P
Anyway, kto pierwszy rzuci kamieniem? Niezbyt kocham Darka za jego trolle tutaj, ale jak na razie lata kompetentnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej