Eve Online > Crucible
Time Dilation
Jrkan:
Dark możesz mi wytłumaczyć w jaki sposób ustawienie klienta mają pomóc w problemach serwera z obsługa nadmiernego obciążenia generowanego przez 1600 klientów? Bez urazy ale bredzisz, albo zwyczajnie nie brałeś nigdy udziału w autentycznie zalagowanej bitwie, czyli takiej gdzie lag jest po stronie serwera.
Ranshe:
"nie wiesz w czym ja i moje alty braliśmy udział to się nie wypowiadaj" ;D
Brał brał, tylko już zapomniał jak to jest jak strona wskakująca do systemu automatycznie na przykład ginie, bo grid się nie ładuje.
sc0rp:
--- Cytat: Jrkan w Luty 22, 2012, 17:46:59 ---Dark możesz mi wytłumaczyć w jaki sposób ustawienie klienta mają pomóc w problemach serwera z obsługa nadmiernego obciążenia generowanego przez 1600 klientów? Bez urazy ale bredzisz, albo zwyczajnie nie brałeś nigdy udziału w autentycznie zalagowanej bitwie, czyli takiej gdzie lag jest po stronie serwera.
--- Koniec cytatu ---
[irony mode=on]
Tak tak nie bralem i tej wersji sie trzymajmy 900 killi w czasie mojego pobytu w DC/CFC to same solo kille. Chyba do genosow zloze app w koncu 900 solo killi przy isk eff 97% to musi ze mnie robic propvpera
[/irony mode=off]
Ja nie twierdze ze lag byl boski i zawsze dawalo sie walczyc. Ja twierdze ze 9 na 10 przypadkow laga mialy tylko barany ktore graly w 1920x1280 w high detalach, 16xantialiasin,i overview zrobionym jak choinka i na maksymalnym przyblizeniu statku. Jak byl server-side lag owszem ciezko sie gralo, ale na tidi sie poprostu nie da grac. Jak bede chcial pograc w szachy to sobie na kurnik pojde. Lag byl zly, a tidi jest jeszcze gorsze. Tidi is shit.
Pol Kent:
--- Cytat: Dark Flonoe w Luty 22, 2012, 20:35:11 ---[irony mode=on]
Ja twierdze ze 9 na 10 przypadkow laga mialy tylko barany ktore graly w 1920x1280 w high detalach, 16xantialiasin,i overview zrobionym jak choinka i na maksymalnym przyblizeniu statku.
--- Koniec cytatu ---
Lolll.... to jak tam teraz czujecie stado PvP baranów zaglądających na Centralę ? ;D Tak pojechałeś Dark że teraz nikt się nie przyzna że w ogóle miał kiedykolwiek jakiegoś laga we fleet-battle ;D
Doom:
--- Cytuj ---A to ze ieden z drugim nie umieli ustawic klienta, aby przy obrzymim szczęściu odpalić chociaż jeden moduł efektywnie w lagu to juz nie moja wina,
--- Koniec cytatu ---
FYP
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej