Eve Online > Incursions

Incursion 1.6

<< < (6/8) > >>

Kara Mon:
MI za to znikaja brackety przy kazdej zmianie sesji (klikniecie na okno OV razem ze sporym lagiem przywraca brackety) i drugi klient jesli juz dziala to z 1-2 fps ,pierwszy zapiernicza jak maly parowozik na 60-100 fps   >:D

do tego okna nowych chatow jakos tak jak na zlosc pojawiaja sie w losowych miejscach na ekranie , nic nowego poczekamy pare dni na patch do patcha poprawiajacy patcha i powinno w miare dzialac  ;D

observer:
Jeśli chodzi o bug z samoczynnym targetowaniem , to przypadkiem wpadłem na to, że to chyba nie jest bug, dłuższe przytrzymanie ctrl powoduje pojawienie się napisu lock target, wtedy mozna puscic ctrl, a kazde kliknięcie na cokolwiek targetuje to. No chyba że to nie miało tak działać i jednak jest bug :P

Vidar Snipes:
To jest bug potwierdzony przez deva, podobno ma być naprawiony w przyszłym tygodniu. Powinno pomóc krótkie naciśnięcie ctrl'a.

observer:

--- Cytuj ---Powinno pomóc krótkie naciśnięcie ctrl'a.
--- Koniec cytatu ---
Zapomniałem napisać o tym, że ctrl również wyłancza. Wczoraj jak już opanowałem obsługę tego błędu, to bardzo mi się spodobało zbieranie śmieci noctisem z jego użyciem. Mogli by to zostawić, ale dać pod inny klawisz i opcje w menu wyłanczającą definitywnie.

Ciupek:
Jasne ale pomysl sobie ze wydokujesz przed stacje na ktorej jest kamp i chcesz sobbie kliknac na stcje zeby doknoc po sesji i tu zonk .... lock stacja i kill murowany ..;/ wiec nie jest to fajne  ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej