Eve Online > Incursions
Incursion 1.6
Jonas:
CCP znowu pokazało, jak wprowadzając jedno spierdo*** dziesięć innych rzeczy. Dobrze, że mam Wiedźmina, bo aż bym się zirytował. :)
observer:
Ten patch to chyba bezpośrednio z sisi przerzucili, mi napisało, że jest nowy patch, 580MB będzie ściągać, a po kliknięciu ok zaczęło od razu instalować, mam limitowany net i nie kasuję tego co się ściąga jako patche w razie gdyby przyszło mi instalować grę o d nowa, a sisi nie dawno uaktualniałem.
littleozzik:
--- Cytat: Chupacabra w Czerwiec 01, 2011, 10:31:54 ---Ja wczoraj odpaliłem tylko na przełączenie skila. U mnie jak zwykle autopatchowanie wysypało evkę, naprawa nie pomogła, ściągnąłem patch ręcznie, na szczęście ktoś mi podał linka:) zainstalowałem, od razu zapytało mnie o patch do patcha :) znowu wywaliło wszystko, znowu repair, i w końcu jest działa :) po kilku godzinach, mogłem zmienić skila:)
--- Koniec cytatu ---
Ja zauważyłem że po wgraniu patch'a skrót uruchamiający EVE wskazywał na środowisko uruchomieniowe katalog SISI który miałem na tym samym poziomie katalogów. Też kazał naprawiać, pierdoły, itp... W moim przypadku wystarczyło zrobić skrót na nowo i zadziałało wszystko :)... Takie zabawy fundują :)
Nitefish:
Jest jeszcze na pewno taki błąd, że nie widać shipów na overview. Po przeskoczeniu do innego systemu należy ręcznie przemieścić się pomiędzy zakładkami, żeby było widać co się czai w przestrzeni.
CMHQ_Widget:
To o czym mowa w wersji PL: http://lfn-online.pl/wiesci/96/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej