Eve Online > NoobGarten

Paladyn i misje l4

<< < (4/7) > >>

Doom:
90km Maela w zupełności wystarczy, do popowania frytek

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Marca 22, 2011, 00:37:18 ---Dark - nie pisz tu o fail fitach na Cynabala. A używanie Cynabala do PvE powinny być karane spaleniem na stosie.

--- Koniec cytatu ---

mowisz fail fit na cymbala, a co z matarskich medium shipow (jesli nie ma sie dostepu do commandow) jest efektywniejsze? Ogarnij ze eve to nie tylko pvp, a shipy angelsowe jak kazde inne maja wiele zastosowan. Tak samo jak dramiel jest bardzo efektywny do epic arcow.

Zgudi:
Po Apocu zdecyduję się na Apoca Navy, a potem po mniej więcej pół roku wsiądę w Paladyna. Abaddona pominę.

Czytałem opinie fachowców, że abaddon nawet na wysokich skillach jest tylko niewiele lepszy od Apocalypse, z kolei inne opinie mówiły, że Paladyn to tylko znacznie droższa i odrobinę sprawniejsza zabawka od Abaddona. Skoro tak, to nie warto się przesiadać ze zwykłego bs-a w marudera. Ale jednak sam przekonałem się że ten Paladyn wielokrotnie przerasta Apocalypse możliwościami, jak słoń przewyższa wzrostem królika. Ludzie nie zawsze prawdę piszą, a może to tylko ich subiektywna ocena, do której prawdziwości są przekonani.

Doom:
Raczej ichnie racje oparte na próbach uzycia tego sprzetu na jakimś z dupy ficie. Abadon na odpowiednich dla niego skilach to potwór - twardy i z solidną podkową w rękawicy :P, apoka od niego odruznia to że ma większy zasięg i jest ekonomiczniejszy pod kątem prądu. Paladyn to w zasadzie abadon na sterydach - wygar taki sam, tank lepszy, bonus do weba (w dobie noctisów sprzet do złomowania misji nie jest juz w zasadzie atutem)

Pol Kent:

--- Cytat: Zgudi w Marca 23, 2011, 21:35:08 ---Po apocu zdecyduję się na Apoca Navy, a potem po mniej więcej pół roku wsiądę w Paladyna. Abaddona pominę.

To co ludzie piszą nie zawsze jest czystą prawdą, a może to tylko ich subiektywna ocena.

--- Koniec cytatu ---

Tak samo jak Twoja opinia nie musi być prawdą tylko Twoją subiektywną opinią. Latałem Apocem, Abaddonem, Paladinem. Może i Paladin na pimped ficie jest dobry.
Ale mając do dyspozycji fit T2 i faction, Paladin nie umywał mi się do Apoca Navy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej