Eve Online > NoobGarten
Paladyn i misje l4
Zgudi:
Parę dni temu robiłem misje l4 z gościem, który pilotował właśnie Paladyna i zadziwiłem się jego potężnym tankiem i przyzwoitym DPS-em, dzięki czemu gość agrował wszystkie grupy ratów na raz, nawet w najtrudniejszych misjach i tankował każdą ilość zadawanego damage bez problemu. Co więcej zbierał cały lot z lokacji bez ruszania się z miejsca. Ja w swoim apocalypse nie mógłbym sobie pozwolić na zwolnienie high slotów na dodatkowe salwagery i inne moduły ułatwiające zbiórkę lotu.
W związku z tym mam pytania:
Czy już we wczesnej fazie rozwoju postaci warto skillować ten statek
Jak długo zajmie chodź przeciętne wyskillowanie, pomijając 37 dni na battleship level 5
Doom:
Jeszcze masz tam awu na 5 jest to drugi czaso żerny skill. Kolejna sprawa to uzbrojenie, tank , capacitor. Uzbrojenie nie t2 to wieś (może poza golemem na cruise miisle) i marnowanie potencjału statku. Capacitor jest potrzebny zwlaszcza do takiej jazdy jaka zaprezentowal ten koleś - ciągle strzelajace działa i pracujący tank. No i na koniec tank. Maruder ma potężny bonus do reperki, ale to nie znaczy że można sobie odpuścić. Zwłaszcza jeśli zamierzasz latać na uniwersalnym ficie opartym o enamy
Zgudi:
Najciekawsze jest to, że gość miał właśnie enamy. Jak zapytałem go dlaczego nie wstawia hardów pod misje, to odpowiedział: "nieważne co i tak wytankuję". Apropo rozszerz skrót "awu" :)
Doom:
Bo miał pewnie:
- all 5 na skilach compensacji
- a-type membrany
- x-type reperkę
-<opcjonalnie> drugą reperkę
- <opcjonalnie> rig pod reperowanie
W temacie który zapodał Ci Star w Twoim topicu z prośbą o fiting znajdziesz dual repkowy fit Nex'a ( http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=7396.msg112274#msg112274 - ja zamieniłbym AB na weba frakcyjnego), na jednej reperce stabilne, na dwóch wspartych implantami okolo 10 minut wściekłego tankowania (niby eft pokazuje 15, ale zazwyczaj moment aktywacji drugiej reperki to nie jest cap 100%
SokoleOko:
--- Cytat: Zgudi w Marca 20, 2011, 12:50:03 ---Apropo rozszerz skrót "awu" :)
--- Koniec cytatu ---
A propos -> Advanced Weapon Upgrades
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej