Forum Gry > World of Tanks
Przesiadka z JagdPanz IV na JagdPanther
Kara Mon:
akurat ja sie za bardzo jak na razie nei maskuje, w jgpzIV kontynuuje bardoz udana taktyke ze stuga czyli krotka 105mm z HE ammo, gaz do dechy i wjazd w srodek najwiekszej zadymy polaczony z zaladowaniem pierwszemu lepszemu gosciowi z tieru 7+ pocisku w tyl i bylskawiczna ucieczka za jakis budynek/kamieni/pagorek zeby nie dac im czasu do zastanowienia sie co to przejechalo (i oczywisci epowtarzac w kolko az do zniszczenai wszystkich albo siebie)
Nie wiedziec z jakich przyczyn ale taka taktyka zdecydowanie lepiej mi wychodzi na TD niz chocby smigajac medem
Khobba:
@kara - wlasnie, ja kazda klasa tak gram :D (no, poza arty)
nie mam nerwow do czajenia sie zbyt dlugiego :)
Kara Mon:
Artka tez czesto smigam "ofensywnie" jadac ~500m za grupa odwaznych ktorzy maja ochote pokampic pozniej troche dalej od glownej bazy , lepsze to niz czekac w bazie az wpadnie jakis odwazny med/light wroga jadac prosto w oczywiste miejsca gdzie stoi artyleria :P .
Gorzej ze heavy dzialaja jak magnes na pociski i juz jest trudniej o takie zabawy , no i mobilnosc nie ta :-\
Zeby jeszcze zlikwidowali autoaima od razu by "nano" w czolgach odzylo i medfy mialy by duzo latwiej, a tak jak med daleko heavy odpala autoaima i sie nie przejmuje dokladnym celowaniem :(
Starakopara:
--- Cytat: Kara Mon w Grudzień 27, 2010, 18:09:47 ---Wlasnie kupilem jgpzIV i stwierdzam ze tak dobrze nie bawilem sie od czasow bt-2 przed soft wipe. Normalnie zal dupe sciska ze sie mordowalem w tygrysie i KT do tej pory, o hummelu juz nie wspomne ;D
--- Koniec cytatu ---
Kara, mówiłem Ci wczoraj na centralowym czacie w WoT ( występuję tam jako Zenon_Bombalina ), że JGpanz IV można się fajnie bawić, nie wspominając już o Jagdkici, z jazdy którą co jakiś czas wrzucałem staty z bitwy ;)
Kara Mon:
Odnosze wrazenie ze ludzie dizwnie reaguja widzac TD. Widzac meda/lighta reakcja jest "rozwal, pozniej sprawdz co to bylo", widzac heavy "strzel, sprawdz czy to nie is-7 , jesli nie to strzelaj dalej jesli tak to zwiewaj" , a widzac TD "schowaj sie , sprawdz czy to nie ferdynand, jesli nie poczekaj jeszcze troche moze go ktos rozwlai za ciebie"
Jakie rigi na TD ? siatka, rammer i co jeszcze ? Ja myslalem nad gasienicami
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej