Forum Gry > World of Tanks

Przesiadka z JagdPanz IV na JagdPanther

<< < (10/11) > >>

Doom:
Nie wiem ja tam nie boje sie td... tak długo jak właśnie nie jest to bydle tier 8-9, z pozostałymi idzie walczyć, tym co obecnie mam chociaz starcie z panterą czy su-100 może być bolesne

Starakopara:

--- Cytat: Kara Mon w Grudzień 28, 2010, 12:53:22 ---(...)
Jakie rigi na TD ? siatka, rammer i co jeszcze ? Ja myslalem nad gasienicami

--- Koniec cytatu ---

moja Jagdkicia ma:
-siatkę ( coby dupcia z krzaków nie wystawała )
-rammera ( coby pestkami szybciej pluła )
-spall liner ( coby postrzały z HE ammo tak nie bolały )

8)

Rabbitofdoom:
Po statnim patchu jagd panterka to juz nie to samo. Nie wiem ale mam wrazenie ze dostala jakims stealth nerfem. Gasienice sie naprawiaja wieki, glupi sherman mi przebija pancerz a pociski z najlepszego dziala nagle zaczely sie odbijac od zwyklych isow. Acc dziala tez jakies dzikie normalnie na zasiegu gdzie strzelalem zazwyczaj trafialem gdzie chcialem praktycznie teraz z polowy tego dystansu nie moge trafic wogule w sylwetke czolgu.

Kara Mon:
Ze stealthem cos spaprali bankowo, przyklad. Siedze w krzakach wjgpzIV , zalozona siatka i max skil zalogi do maskowania i strzela do mnie IS w biegu w szczerym polu, ja go nie widze on mnie tak  :(

Starakopara:

--- Cytat: Doom w Grudzień 28, 2010, 13:30:55 ---Nie wiem ja tam nie boje sie td... tak długo jak właśnie nie jest to bydle tier 8-9, z pozostałymi idzie walczyć, tym co obecnie mam chociaz starcie z panterą czy su-100 może być bolesne

--- Koniec cytatu ---

SU-100 nawet z armatą 122mm nie jest nawet w połowie tak groźny jak Jagdkicia ( wiem bo mam takie SU-100 ). Fakt ma niezły wygar, ale czas ładowania sprawia, że jeśłi przeciwnik nie puffnął po pierwszym strzale to kierowca tego SU jest już raczej martwym kierowcą, poza tym SU-100 ma 250 HP mniej od kici, co czyni go jeszcze bardziej podatnym na " przekłucia "  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej