Forum Gry > World of Tanks
"Ciekawe" bitki
Doom:
Balans oni powiadają... >:( >:( >:(
Wygraliśmy ale jak zobaczyłem setup to moje "KURWA MAĆ" wyciągnęło szefa z jego pokoju i musiałem ściemniać że agencja reklamowa dalej sie opierdala z poprawkami na stronie
Rabbitofdoom:
Mando w sumie sam nie wiem od czego to zalezy ale ostatnio sie dorobilem tego dziala za 40k na t29 i zaczelo mnie jakby czesciej przydzielac do tego drugiego teamu. Juz nie mowiac ze jak czlowiek wyladuje raz na jakis czas w med tierach to troche jak zabieranie dziecku lizaka + darmowa stalowa sciana.
Starakopara:
nie mam screena ale w niedzielę brałem udział w bitwie, gdzie team przeciwnika miał na składzie 9 T-54 plus GW-Tiger i 5x KT. W moim teamie jakies isy-4, ze 3 T-44 i reszta to Tiger plus jakieś medy w stylu VK3601i Hummel
rape na nas trwal jakieś 2 minuty, może troszke krócej :)
Doom:
To jest standard. Rekord jaki widziałem to lącznie 18 t-54 w bitwie z czego 12 u przeciwnika (+artyleria), a u nas poza tymi 6 t-54 w dodatku dziwnym trafem 100% t-54 w bitwie bez top gunów, kolejnymi tankami po nich były is3 / KT. Inna rzecz że IS 3 jest w stanie wyelimonowac skutecznie z walki t-54 - akcja co prawda kamikadze, ale po zgonie warto zostać w bitwie i czytać bluzki pilota t-54 ;)
Starakopara:
IS-3, 3 tygodnie grindowania i 2000 golda, mina kierowcy ustrzelonego T-54 - bezcenna ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej