Forum Gry > World of Tanks

"Ciekawe" bitki

<< < (4/7) > >>

Doom:
http://img810.imageshack.us/f/shot012n.jpg/

Jak zobaczylem setup siarczyscie zaklalem, na szczeście przeciwnik uprzejmie zgrupowal 4 z 5 humeli w jednym miejscu ktos je wypatrzyl i jeden pocisk z autobusu rozwiazał problem >:D

Rabbitofdoom:
Mnie ostatnio rzucilo moim stugiem do bitki jako jedynego z tego tiera gdzie po jednej stronie byly dwa tygryski 2 i 4 ferdynandy. Po mojej stronie tygrysek 2 i 5 is-3. Ostatnio takie dziwnie balansowane bitwy gdzie wszystkie czolgi jednego typu laduja w jednym teamie nie bedac w plutonie sa bardzo czeste. Wczoraj tez mialem taka gdzie dwa pz4 i mojego t34 wystawilo przeciwko 3-em t1.

Gainax:
Balans nigdy nie był doby dla tego najlepiej szukać rozwiązań na kompaniach ewentualnie plutonu ale w plut. nie zawsze dobrze nas wyrzuca... co do zgrupowania hummli to taka ciekawostka... ostatnio w większości gier gdzie jest 3+hummli na team z zasady stają jeden obok drugiego.... inna sytuacja z artami innych nacji

natomiast co do autobusów ich era minęła teraz liczą się 212..... niby jeden tier i pkt więcej ale 2x lepszy ;]

+ nie zawsze gra z dużą ilością art jest stracona standardem ostatnio stało się 3-4 arty na zespół chodź i bywa że isy7/Maus/T30tki walczą vs same arty Tier7 i dostają w dupę rozwalając może z jedną arte.... ale bywa też i na odwrót ale to już zależne kto wystawia dane arty.....

tu screen z walki ligowej jednak dobra asekuracja obydwu stron mówię o arcie z Czołgami daje nam dobrą rozgrywke i wygrany mecz ;] w zaledwie 3? 4? minut?
http://img402.imageshack.us/img402/4441/shot335.jpg <- jeszcze gdy nie było 212...

Co do podmausów kto tam się skarżył to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... kij z tym że pojawiło się ich wiele... bardzo łatwo się je rozwala więc trzeba je bić zanim wbiją MAUSY ;]

Rabbitofdoom:
Artka nie rowna artce. Jest od cholery gosci ktorzy kompletnie nie maja pojecia jak tym grac a wystarczy ze raz kogos drasna i wychodza na swoje wiec...

Blutbart:
No to niestety problem z arty w randomach. Ja sam jako artyleryjski świerzak nie mam problemu żeby Hummelem zarabiać (wbiłem go przechodząc z PzIV a nie z Grille). A balans... no cóz, jakiś tam jest. Może skopany, może jakiś dziwny czasem - ale jest ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej